Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Június 13. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Két autót tört össze

Két autót tört össze

Vezetői engedély és a tulajdonos engedélye nélkül vezette ismerőse autóját Mátraverebélyben egy 18 éves férfi.

Jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság B. M. 18 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A férfi 2016. június 12-én 1 óra 30 perc körüli időben ismerőse Mátraverebélyben - az utcán, nyitott állapotban - parkoló személygépkocsiját autózási szándékkal elvette, majd azzal a község belterületén közlekedett. A gépjármű vezetője út közben elveszítette uralmát a gépjármű felett és egy ott parkoló személygépkocsinak ütközött.

A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították B. M.-t, akiről kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá az alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

A nyomozók a férfit jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntető, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság a baleset körülményeit vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,