Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 21. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Készpénz a kesztyűtartóból

Készpénz a kesztyűtartóból

Néhány jó tanács a gépjárműfeltörések elkerülése érdekében.

A napokban érkezett a bejelentés a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, mely szerint a megyeszékhelyen egy gépkocsit ismeretlen személyek feltörtek. A helyszínen megállapítást nyert, hogy az egyik parkolóban álló, lezárt tehergépkocsi ajtaját ismeretlen személyek kifeszítették és a kesztyűtartóból készpénzt tulajdonítottak el.
Kérjük, hogy az ilyen esetek elkerülése érdekében ügyeljenek autójukra! Lehetőleg forgalmas, jól kivilágított közterületen parkoljanak le! Soha ne hagyják a járműben a GPS-készüléket és egyéb értékeket, még a kesztyűtartóban sem! Előfordulhat az is, hogy miközben csomagjaikat az autó csomagterébe helyezik el, az ülésen felejtett – látókörből kikerült - táskáikat illetéktelenek kiemelhetik!
Ha a nyitott gépjármű mellett beszélgetésbe elegyednek idegenekkel, legyenek nagyon körültekintőek, mert a tolvajok ritkán vannak egyedül! Távozás előtt mindig győződjenek meg arról, hogy az autó valóban zárva van! A mai technikai eszközök már lehetővé teszik azt is, hogy távolról hatástalanítsák a központi zár záródását! A mechanikai eszközöket – kormányzár, váltózár – jól kiegészítik az elektronikai rendszerek. A legtöbb fejtörést az elektronikus indítás gátlóval felszerelt autók okozzák a tolvajoknak!
Ne felejtsék el, hogy csak az üzembe helyezett (bekapcsolt) biztonsági berendezések hatásosak!
Ha mégis megtörtént a baj, hívják azonnal a rendőrséget az ingyenesen hívható 107, vagy 112 telefonszámon! Ha látták az elkövetőket, próbálja megjegyezni személyleírásukat!

Címkék: kesztyű

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.