Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 06. 20:40, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Kerületőrök vitték be az Együtt-PM két aktivistáját

Kerületőrök vitték be az Együtt-PM két aktivistáját

Kerületőrök vittek be a II. kerületi rendőrkapitányságra az Együtt-PM szövetség két aktivistáját pénteken, mert a "royal wedding" (királyi esküvő) feliratot karcolták a betonba az előtt a templom előtt, ahol szombaton a miniszterelnök lányának esküvője lesz - közölte a szervezet egyik társelnöke az MTI-vel.

Juhász Péter elmondta: aktivistáikat rongálással gyanúsítják.
Ismertetése szerint az esküvő miatt pénteken "gyakorlatilag közpénzen lebetonozták a templom környékét". Aktivistáik arra akarták felhívni a figyelmet, hogy közpénzt használnak fel ahhoz, hogy biztosítani tudják a megfelelő körülményeket a szombati eseményhez.
Szavai szerint nem a szertartás miatt kellene rendbe tenni utakat, hanem a valóban szükséges helyeken kellene rendet tartani az országban.
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-nek megerősítette, hogy a II. kerületi Pap kertből két embert kísértek be a rendőrségre a kerületi városrendészet emberei. Közölték: a tényállás tisztázása folyamatban van.

Címkék: Pártok-Együtt-PM

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.