Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Szeptember 18. 13:30, péntek | Helyi

Kerítést bontott, mobilt lopott

Kerítést bontott, mobilt lopott

Egy 34 éves férfit vett őrizetbe a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. L. 34 éves jobbágyi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a gyanúsított 2015. augusztus 28-án 14 óra és 16 óra közötti időben egy jobbágyi családi ház kerítését megbontotta. Az udvarról a családi házba és a garázsba a nyitott ajtón át bement, melyeket átkutatott, majd a nyári konyha előtti kerti asztalról magához vette az ott lakó férfi mobiltelefonját, és azzal a helyszínről távozott. A férfi az eltulajdonított készüléket a későbbiekben értékesítette.
A rendőrök a 34 éves férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság – tekintettel arra, hogy a férfi több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható - M. L.-t őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.