Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 12. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Kerékpáros sem fogyaszthat alkoholt!

Kerékpáros sem fogyaszthat alkoholt!

Pozitív értéket jelzett a szonda: három kerékpáros esetében is ittasság gyanúja merült fel.

A jelenlegi adatok szerinta minap a Szilaspogony és Tótújfalu közötti útszakaszon egy kerékpárral közlekedő férfi nekihajtott egy autóbusznak, majd elesett. A baleset következtében a kerékpáros megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A kétkerekű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

A Szécsényi Rendőrkapitányság rendőrei a napokban két olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja. A járőrök 21 óra 20 perckor Szécsény belterületén ellenőriztek egy 46 éves férfit, aki a saját tulajdonú kerékpárjával közlekedett. Az igazoltatáskor használt alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Később Ludányhalászi belterületén a kerékpárjával közlekedő és igazoltatott 41 éves férfi esetében is pozitív eredménnyel zárult az alkoholszondás ellenőrzés. Az egyenruhások a további mintavétel céljából mindkét férfit előállították a rendőrkapitányságra.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a figyelmet, hogy a kerékpárosok sem fogyaszthatnak alkoholt a közúti közlekedés megkezdése előtt. Az a törekvésünk, hogy senki ne váljon közlekedési baleset áldozatává, ezért kérünk mindenkit, hogy alkohol hatása alatt kerüljék a járművezetést, járművel a közúti közlekedésben való részvételt.

További híreink

Címkék: szonda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.