Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Február 24. 18:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kényelmes és divatos szettek tavaszra

Kényelmes és divatos szettek tavaszra

Lassan közelednek a tavaszi hónapok, ami azt jelenti, hogy az időjárás lényegesen enyhébbre fordul, és teljesen más ruhákat viselünk, mint eddig:

a nagykabátok, vastag csizmák a szekrény mélyére kerülnek, és jöhetnek a lengébb öltözékek.Ez pedig kiváló alkalom a ruhatár frissítésére is: minden szezonváltáskor érdemes átnézni a holmijainkat, hogy megszabadulhassunk azoktól, amiket már nem hordunk szívesen, vagy kimentek a divatból, hogy a helyükre újak kerülhessenek!

Mit szerezz be a tavaszi ruhatáradba?

Tavasszal már lényegesen enyhébb az időjárás, mint télen, de azért még előfordul, hogy a reggelek csípősek, és néhány hidegebb nap sem számít ritkaságnak. Éppen ezért szükséged lesz egy jó kis tavaszi kabátra. Nézz szét a dekoratív női dzsekik kínálatában, rengetegféle közül választhatsz a stílusodnak megfelelően.

És hogy milyen dzsekik divatosak?

Szerencsére meglehetősen széles körből válogathatsz: bőrdzsekik, farmerdzsekik, de akár steppelt széldzsekik is jó választást jelenthetnek, természetesen a stílusodnak megfelelően.

Lenge és kényelmes szettek

A melegebb tavaszi napokon ugyanakkor már inkább afelé mozdul az igény, hogy minél lengébben tudjon öltözködni az ember. A szokásos farmernadrág néha már túl melegnek bizonyulhat, de a szellős nyári ruhákhoz esetleg még nem elég meleg az idő.

Ilyenkor remek választás a leggings, de vigyázz: csak akkor viseld, ha tudod is úgy hordani, ahogy kell! A leggingshez célszerű hosszabb, a fenekedet takaró felsőt választani. Az ilyenekkel nagyon csinos és szinte bármilyen alkatra előnyös lehet. A rövid felsőket kerüld, azokat inkább hagyd meg a farmerekhez, vastagabb anyagú nadrágokhoz. Egy leggingst a megfelelő hosszúságú felsővel azonban bátran viselhetsz szinte akárhová!

Nézz szét alaposan a divatos női leggings kínálatban: rengeteg színnel és mintával találkozhatsz, így könnyedén megtalálhatod azokat, amiket jól tudsz kombinálni a meglévő ruháiddal. Fontos, hogy figyelj az összhangra, a színek és minták harmóniájára, hogy igazán rendben legyen az összkép.

A leggings egy szuper, multifunkciós ruhadarab; ha tudod megfelelően viselni, akkor szinte bármikor jól jöhet, akár otthon vennéd fel, akár elmennél benne valahova.

A fotó forrása: Maria Markevich / Shutterstock.com

Címkék: divat, kényelem, ruha, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat