Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2022. Február 24. 18:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kényelmes és divatos szettek tavaszra

Kényelmes és divatos szettek tavaszra

Lassan közelednek a tavaszi hónapok, ami azt jelenti, hogy az időjárás lényegesen enyhébbre fordul, és teljesen más ruhákat viselünk, mint eddig:

a nagykabátok, vastag csizmák a szekrény mélyére kerülnek, és jöhetnek a lengébb öltözékek.Ez pedig kiváló alkalom a ruhatár frissítésére is: minden szezonváltáskor érdemes átnézni a holmijainkat, hogy megszabadulhassunk azoktól, amiket már nem hordunk szívesen, vagy kimentek a divatból, hogy a helyükre újak kerülhessenek!

Mit szerezz be a tavaszi ruhatáradba?

Tavasszal már lényegesen enyhébb az időjárás, mint télen, de azért még előfordul, hogy a reggelek csípősek, és néhány hidegebb nap sem számít ritkaságnak. Éppen ezért szükséged lesz egy jó kis tavaszi kabátra. Nézz szét a dekoratív női dzsekik kínálatában, rengetegféle közül választhatsz a stílusodnak megfelelően.

És hogy milyen dzsekik divatosak?

Szerencsére meglehetősen széles körből válogathatsz: bőrdzsekik, farmerdzsekik, de akár steppelt széldzsekik is jó választást jelenthetnek, természetesen a stílusodnak megfelelően.

Lenge és kényelmes szettek

A melegebb tavaszi napokon ugyanakkor már inkább afelé mozdul az igény, hogy minél lengébben tudjon öltözködni az ember. A szokásos farmernadrág néha már túl melegnek bizonyulhat, de a szellős nyári ruhákhoz esetleg még nem elég meleg az idő.

Ilyenkor remek választás a leggings, de vigyázz: csak akkor viseld, ha tudod is úgy hordani, ahogy kell! A leggingshez célszerű hosszabb, a fenekedet takaró felsőt választani. Az ilyenekkel nagyon csinos és szinte bármilyen alkatra előnyös lehet. A rövid felsőket kerüld, azokat inkább hagyd meg a farmerekhez, vastagabb anyagú nadrágokhoz. Egy leggingst a megfelelő hosszúságú felsővel azonban bátran viselhetsz szinte akárhová!

Nézz szét alaposan a divatos női leggings kínálatban: rengeteg színnel és mintával találkozhatsz, így könnyedén megtalálhatod azokat, amiket jól tudsz kombinálni a meglévő ruháiddal. Fontos, hogy figyelj az összhangra, a színek és minták harmóniájára, hogy igazán rendben legyen az összkép.

A leggings egy szuper, multifunkciós ruhadarab; ha tudod megfelelően viselni, akkor szinte bármikor jól jöhet, akár otthon vennéd fel, akár elmennél benne valahova.

A fotó forrása: Maria Markevich / Shutterstock.com

Címkék: divat, kényelem, ruha, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 23. 09:48, csütörtök | PR

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Lezajlott a Szikvízkészítők Nemzetközi Konferenciája Gyulán (2022. június 10-11.)

2022. Június 17. 08:00, péntek | PR

NATO kompatibilis a Jánosik Kft

Az AQAP 2110 katonai normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszer ellenőrzése sikerrel zárult a Jánosik és Társai Kft-nél.

2022. Május 26. 14:36, csütörtök | PR

K&H: rekordszámú résztvevő a K&H pénzügyi vetélkedőjén

közel 10 ezer fiatal indult a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő idei sorozatán

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.