Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Január 29. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Kék hírek

Kék hírek

Áruházi tolvajt és fatolvajt is fogtak a endőrök.

Az egyik balassagyarmati áruház biztonsági őre kérte a rendőrök segítségét 2013. január 27-én a délutáni órákban, mert az üzletükben lopás történt.
A rendőrök a helyszínre vonultak, majd adatgyűjtés során megállapították, hogy egy 30 éves tápiószecsői férfi az áruházból kabátot és nadrágot akart eltulajdonítani mintegy 19.000 Ft értékben úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközt leszakította. A ruhaneműket magára vette, majd azok kifizetése nélkül távozott a pénztártól. A biztonsági kapuhoz érve azonban az bejelzett, ezért a biztonsági őrök értesítették a rendőrséget.
A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetése miatt.
xxx
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves nógrádmarcali férfi ellen. A férfit azért állították elő a rendőrkapitányságra, mert 2013. január 26-án az éjszakai órákban egy nógrádmarcali telephely drótkerítését elszakította, majd a kerítésen átmászott és onnan mintegy 10.000 Ft értékű akácfát tulajdonított el.
A személyt a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az általa eltulajdonított fát lefoglalta és kezdeményezi a férfi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe