Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Szeptember 30. 12:14, szerda | Helyi
Forrás: Zenthe Ferenc Színház

Kedvenc színészeink rendezvénysorozat - Újra

Kedvenc színészeink rendezvénysorozat - Újra

Október 6-án újra megnyílik a Zenthe Szalon kapuja, ugyanis folytatja „Kedvenc színészeink” sorozatát a Zenthe Ferenc Színház.

Az évad első vendége, a teátrum állandó rendezőasszisztense Kántor Zoltán lesz, akinek nem mellesleg színészi tehetsége sem elhanyagolható. Korábbi pályafutása során játszott már Székesfehérváron, Budapesten és társulati tagja volt a kecskeméti Katona József Színháznak is. A Koltai Róbert által rendezett Revizor című előadásban Mikó Istvánnal játszott együtt, aki nem tudta figyelmen kívül hagyni Zoltán tehetségét, ezért szárnyai alá vette. Salgótarjáni karrierje egy beugrással indult, méghozzá a Liliomfi című produkcióban. Első szereplése óta több kisebb szerepet is kapott a városi színháznál, mint például a Amit akartok (Vízkereszt)-ben, a Lovagias ügyben, a Pillantás a hídról-ban vagy a Falu rosszában. A szeptemberben bemutatott Tanulmány a nőkről című előadás rendezőasszisztense is ő volt – Nagy Sára mellett -, de könnyebb lenne azokat a színpadi produkciókat felsorolni, amikben nem vett részt, mint amikben igen. Felesége Müller Zsófia, aki a kezdetektől, még a Vertich Színpadstúdió korából van a színháznál mint színésznő és jelenleg ő a teátrum közönségkapcsolati munkatársa is. Zoltán hamarosan elmondhatja magáról, hogy kétgyermekes apuka, hiszen nemsokára napvilágot lát a következő Zenthe-baba, aki a Kántor famíliát fogja erősíteni.
A rendezvényre október 6-án 17.00 órára várja az érdeklődőket a színház, ahová a belépés díjtalan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 04:24, csütörtök | Helyi

Máris egymást ölik a sportszergyártók, holott csak most gyújtották meg az olimpiai lángot

Egymásra licitálnak a sportszergyártók, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a párizsi olimpia reklámozási lehetőségeiből. A Nike például hirdetési szőnyegbombázást tervez.

2024. Április 17. 15:15, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint.

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

Kérjük, jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A Nógrád vármegyei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 17. 09:15, szerda | Helyi

I. József magyar király

1711. 04. 17-én Bécsben, 32 éves korában himlőben meghalt I. József magyar király, német-római császár és cseh király.