Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Május 24. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Kardot és műszaki cikkeket loptak

Kardot és műszaki cikkeket loptak

A pásztói rendőrök befejezték az eljárást a két férfi és fiatalkorú társuk ellen.

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Sz. László 35 éves kazári, A. Renátó 20 éves pásztói lakosok és fiatalkorú társuk ellen.

A nyomozás adatai szerint a két férfi és a fiatalkorú 2015. június és 2015. október 6-a közötti időben a kerítésen át bemászott egy pásztói ingatlan területére, a zárat leszerelték, majd bementek a lakóházba, és onnan házimozi-rendszert, LCD televíziót, és egy számítógépet tulajdonítottak el. Sz. László és társai a későbbiekben többször visszatértek a helyszínre, és további tárgyakat - fényképezőgépet, valamint egy díszkardot - loptak el, melyeket értékesítettek. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket rövid időn belül beazonosították, elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki.

A hatóság az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségre.

Címkék: lopás, Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 19:29, vasárnap | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.