Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. November 02. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Karancslapujtőre látogat az SBTC

Karancslapujtőre látogat az SBTC

A tizenkettedik forduló következik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban.

Érdekes összecsapásra van kilátás Mátranovákon, Karancslapujtőn, illetve Nőtincsen is.
Szombat, 13:30 óra
Mátranovák (10.) - Karancskeszi (8.)
Roppant érdekes, kemény 90 percre van kilátás. Az elmúlt napok szomorú történése miatt a novákiakra számára lélektani szempontból sem vár könnyű találkozó. Kis dolgok dönthetnek.
Szécsény (5.) – Palotás (16.)
Gyakorlatilag semmilyen érvet nem lehet megemlíteni a vendégek mellett. A szécsényiek a találkozó toronymagas esélyesei. Óriási meglepetés lenne, ha pontot fognának a már-már szakadékban lévő látogatók.
Cered (5.) – Érsekvadkert (14.)
A hazaiak egyértelműen a sikerre gondolnak, amire meg is lesz minden esélyük saját pályájukon, ki kellene javítaniuk a ceredieknek az előző két kör pontvesztéseit. A tabella alján lévő vadkertiek szép focit játszanak, de ezidáig még sem jönnek az eredmények. A vendéglátók be fogják húzni ezt a meccset.
Somoskőújfalu (1.) - Rimóc (15.)
Csak az lehet a kérdés, hogy hány góllal nyernek a somosiak. Csodával érne fel egy rimóci pontszerzés. Sebestyén Szilárd visszatér egykori együtteséhez, de ebben biztos, hogy nem lesz sok köszönet.
Pásztó (11.) - Berkenye (13.)
A hasonló erősségű gárdák ütközetén bármi előfordulhat. Az elfogyóban lévő pásztóiak az új erőre szert tevő riválist látják vendégül. Lényeges lehet, hogy ki talál majd be először.
Vasárnap, 13:30:
Karancslapujtő (7.) – SBTC (2.)
Legutolsó összecsapásukon kellemetlen emlékekkel tértek haza a tarjániak. Sokan emlékezhetnek rá, egy előző szezonbeli Magyar Kupa mérkőzésen a lapujtőiek legyőzték a fekete-fehéreket. Most sem ők az esélyesek, de kellő lelkesedéssel és akarattal megnehezíthetik a Stécé dolgát.
Nőtincs (4.) - Balassagyarmat (6.)
Ez a párharc sem lesz egyszerű menet. A berkenyei fiaskót feledtetni akaró nőtincsiek mindent megtesznek majd azért, hogy feledtessék azt a nem várt eredményt. A BSE is három pontért utazik, épp ezért várható egy igazi ki-ki meccs.
Héhalom (12.) – Nagybátony (9.)
A középcsapatok küzdelméből bármelyik fél kijöhet győztesen, már persze, ha dűlőre tudnak majd jutni. Nehéz lenne előzetesen jóslásokba bocsátkozni a kétarcú gárdák csatája előtt. Mindketten három pontot zsebeltek be a legutóbbi játéknapon, az önbizalom terén tehát nem lehet gond egyik alakulatnál sem.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.