Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Szeptember 07. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Karancskeszi-SBTC presztízscsata következik

Karancskeszi-SBTC presztízscsata következik

Nagybátonyban, illetve Karancskeszin kerül sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság következő fordulójának két legérdekesebb mérkőzésére.

Szombat, 16:30
Nagybátony - Cered

Kiegyenlített, nüanszokon eldőlő csata várható. Odahaza csak a győzelem lehet a NOSE célja, de a roppant jó formában lévő cerediek is a három pontért utaznak, éppen ezért várható jó mérkőzés.
Balassagyarmat - Berkenye
A Stécé elleni vereséget követően mindenképpen nyerni akarnak majd a hazaiak. Külön érdekesség, hogy a legutóbbi körben a berkenyeiek is szép sikert könyveltek el, így kellő önbizalommal vágnak neki a 90 percnek.
Mátranovák - Pásztó
A vendéglátóknak illő lenne már győzni. Három meccs, 1 pont az eddigi mérlegük, ami igen csak meglepő. Saját pályájukon csak az lebeghet a szemük előtt, hogy rátérjenek a helyes útra a lelkes pásztóiak ellen.
Somoskőújfalu - Karancslapujtő
Meglepő lenne, ha pontosan térnének haza a látogatók. Nem ők a párharc esélyesei. A bajnoki címre törő somosiak papíron nem hibázhatnak.
Rimóc - Palotás
Mikor, ha nem most? Gondolhatják a rimóciak. Némileg joggal. A vendégek sincsenek a legjobb passzban, így bármit hozhat az összecsapás.
Vasárnap, 16:30
Héhalom - Szécsény

Mindkét együttes mottója a ,,most vagy soha". Éppen ezért várható nagy küzdelem. A még veretlen szécsényiek bizonyítanának drukkereiknek, míg a masszív héhalmiak hazai környezetben gyarapítanák pontjaik számát.
Nőtincs - Érsekvadkert
Kérdés, hogy a nem várt Berkenye ellen elszenvedett pofont követően össze tudják e kapni magukat a látogatók. Nőtincs viszont épp ellentétes cipőben jár, szép győzelmet arattak a harmadik fordulóban. Könnyen lehet, hogy a hazaiak visszavágnak a tavalyi 1:6-ért.
Karancskeszi - SBTC
Nem vár egyszerű menet a Stécére abban biztos lehetünk. A kemény, Mátyus Sándor által vezetett Karanacskeszi meglepetésre készül. A tarjániaknak 100 %-ra lesz szükségük, ha nem akarnak megbotlani.
Forrás: nogradifoci.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 05:21, csütörtök | Helyi

Bontják a Balatonon az illegális stégeket

Törvénytelenek, mégis van, aki kerítéssel védi – A Balatonon ezúttal Vonyarcvashegyen szedik össze az engedély nélkül épített stégeket. A vízügy embereinek nem csak a stégekkel,

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.