Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. November 27. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Karácsonyi programok Szécsényben

Karácsonyi programok Szécsényben

Az idei adventi várakozás már december elsején, szombaton elkezdődik Szécsényben, a Palóc Néptáncegyüttes gálaműsorával.

Vasárnaponként közös gyertyagyújtás, majd a városba érkezik a Mikulás. A decemberi programsorozat keretében kicsik és nagyok egyaránt találnak kedvükre valót a gazdag programban, melyben többek közt lesz színházi előadás, lovaskocsikázás, Mikulás Futás is.

A Város Képeslapján december 2-től, az első adventi vasárnaptól, egy héten keresztül láthatják el üzeneteikkel, rajzaikkal a Szabó István Galériában elhelyezett óriás-képeslapot a látogatók.

A Kézművesházban december 1-jén, 8-án, 15-én, szombati napokon, karácsonyi ajándékkészítésre várják a kicsiket 10.00 – 12.00 óra között a Palócföldi Népi Iparművészek Egyesületének tagjai.

Címkék: karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.

2024. Május 09. 09:21, csütörtök | Helyi

Tour de Hongrie - Útinform: csütörtöki forgalomkorlátozások Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny második napján, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében kell számítani forgalomkorlátozásokra közölte az Útinform.

2024. Május 09. 08:35, csütörtök | Helyi

Ismét TFA Szombathelyen.

Hogy ki lesz az ország legerősebb tűzoltója, az idén is emberfeletti küzdelemben dőlhet el. A június 21-én, Szombathelyen megrendezendő versenyre már lehet jelentkezni.