Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2016. Január 06. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Kapával és ököllel ütötték

Kapával és ököllel ütötték

A Szécsényi Rendőrkapitányságon vádemelési javaslattal zárult a két ludányhalászi nő ellen folytatott nyomozás.

A nyomozás adatai alapján O. Ágnes 39 éves és társa, O. Mária 36 éves ludányhalászi lakosok 2015. november 12-én 10 óra 27 percet megelőző időben a község belterületén, az utcán - egy korábbi nézeteltérés miatt - bántalmaztak egy nőt. O. Mária a sértettet több alkalommal, ököllel megütötte, majd a már földre esett nőbe többször belerúgott, melyet követően O. Ágnes a kezében lévő kapának a tompa felületével, egy alkalommal a hasán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a két nőt a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók O. Ágnest felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg O. Máriát garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.