Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 15. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Kamarák jótékonysági tavaszváró bálja Salgótarjánban

Kamarák jótékonysági tavaszváró bálja Salgótarjánban

Széleskörű összefogással rendezik meg a kamarák tavaszváró bálját Salgótarjánban.

A korábbi esztendőkben a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nógrád Megyei Mérnöki Kamara önálló bált szervezett, ám az idén úgy gondolták, hogy a megyében működő kamarai szervezetek összefogásával egy nagyszabású rendezvényt hoznak tető alá – jótékonysági céllal a Palóc Mentőalapítvány javára. A két főszervező és a kedvezményezett alapítvány elképzeléseit gyors cselekvés követte: mára ismertté vált, hogy a mulatságnak 2012. február 11-én este hat órai kezdettel a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok ad otthont.
A résztvevők színvonalas programokat láthatnak majd az est-éjszaka folyamán, miközben a finom ételek mellett a borsarokban a villányi BOCK Pincészet remekeit is megkóstolhatják, éjfélkor pedig svédasztalos vendéglátás mellett pótolhatják azt a kalóriát, amely esetleg a vacsorából kimaradt.

A bál nyitótánca a Nógrád Táncegyüttes ördögtánca lesz, majd Szandi (képünkön) is színpadra lép, aki közel egyórás műsorral szórakoztatja a vendégeket. A hajnali három óráig tartó mulatságon a talpalávalót a 2001ben Emerton-díjas, 2004-ben pedig Arany Nyíl-díjas MADARAK zenekar szolgáltatja.
A bál házigazdái a Nógrád megyében működő kamarai szervezetek: a kereskedelmi és iparkamara, a mérnöki kamara, az ügyvédi kamara, a vadászkamara, a vagyonvédelmi kamara, az építész kamara, az egészségügyi szakdolgozói kamara, az agrárkamara, a könyvvizsgáló kamara, a gyógyszerészi kamara, valamint a Palóc Mentőalapítvány.
A bál fővédnökei: dr. Mártai István, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke.
A bállal kapcsolatos további információk január 15-től a www.nmmk.hu weblapon tekinthetők meg, illetve telefonon vagy személyesen érdeklődni lehet a kamarákban.

Címkék: kamarai bál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 08:38, kedd | Helyi

Nébih: a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult a tavaszi élelmiszerellenőrzés.

Körülbelül ugyanannyi figyelmeztetéssel, de a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult az április 1-jén véget ért, országos élelmiszer-ellenőrzés - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

2024. Április 23. 08:30, kedd | Helyi

Az AutoWallis megkapta a cseh versenyhatóság engedélyét a cseh autókiskereskedelmi piacra lépéshez.

A cseh versenyhatóság engedélyezte, hogy az AutoWallis felvásárolja a Stratos Auto BMW üzletágát.

2024. Április 23. 08:00, kedd | Helyi

Napsütés erős széllel, de zápor most nem lesz.

Nyugaton, északnyugaton esőre ébredhetünk. A magasabb hegycsúcsokon havas eső, havazás is kialakulhat.