Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Szeptember 26. 07:15, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Kábítószert termesztettek a Tar melletti erdőben

Kábítószert termesztettek a Tar melletti erdőben

Két férfit elfogtak, egyet még keresnek a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Felderítő Osztály és Akció Alosztály munkatársaival az elmúlt hétvégén Tar községben végrehajtott intézkedés sorozat eredményeként beazonosították és elfogták azt a két helyi lakost, akik megalapozottan gyanúsíthatóak visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésével.
Az eddig beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a két férfi kb. két héttel ezelőtt Tar községhez közeli erdőrészből kender növényeket szedett le, melyeket lakásukon tároltak, szárítottak, és fogyasztottak is. A rendőrök a kültéri ültetvényen és a házkutatások alkalmával - az előzetes szakértői vélemény alapján - közel négy
kilogramm kábítószernek minősülő növényt, illetve növényi törmeléket foglaltak le.
A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, egy társuk ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A nyomozás szakértő bevonásával folyamatban van.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.