Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 16. 13:29, péntek | Helyi
Forrás: police

Kábítószert birtokolt a járművezetéstől eltiltott férfi

Kábítószert birtokolt a járművezetéstől eltiltott férfi

A 24 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a pásztói rendőrök, valamint szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben.

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2021. április 14-én 18 óra 55 perckor a város belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő jobbágyi lakost. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor nejlontasakba csomagolt fehér színű port és több tablettát találtak meg és foglaltak le. A poron elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A hatóság tagjai megállapították továbbá azt is, hogy 24 éves férfit a Pásztói Járásbíróság a járművezetéstől 2022. augusztus 2-ig eltiltotta.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a 24 éves sofőrrel szemben a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 14:30, szerda | Helyi

Hamisan vádaskodott, majd eltörte egy férfi állkapcsát, négy és fél év börtönt is kaphat

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 30 éves, visszaeső férfival szemben, aki hamisan vádolta lopással ismerősét, majd nem sokkal ezután súlyosan bántalmazott egy ittas férfit.

2021. Május 12. 14:28, szerda | Helyi

Továbbra is tart a \"Zebra terv\"

A gyalogosok – a kerékpárosok mellett – a közúti közlekedés legvédtelenebb, legsérülékenyebb résztvevői, amely indokolja, hogy kiemelten odafigyeljünk rájuk.

2021. Május 11. 15:36, kedd | Helyi

Zebra terv

Nógrád megyében is kiemelt cél a gyalogosok biztonsága!

2021. Május 11. 14:51, kedd | Helyi

Erdők, mezők, természetvédelmi területek közös ellenőrzése

Salgótarján és Pásztó térségében a rendőrök együttműködve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával és a polgárőrökkel – a természeti kincsek megőrzése érdekében – fokozott ellenőrzést tartanak.