Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Március 12. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Kábítószer miatt két férfit vettek őrizetbe Nógrád megyében

Kábítószer miatt két férfit vettek őrizetbe Nógrád megyében

Kábítószerrel való visszaélés miatt három férfi ellen indított eljárást a rendőrség Nógrád megyében, közülük kettőt őrizetbe vettek.

Dankóné Nagy Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a gyanúsítottakat február 20-a és március 6-a között fogták el a főkapitányság felderítő osztálya és a városi kapitányságok közös akcióiban.
Pásztón egy társaság telephelyén egy 38 éves férfi autójában találtak nyilatkozata szerint marihuánaként vásárolt növényeket és növényi anyagmaradványokat.
Egy 26 éves salgótarjáni férfi lakásán pszichoaktív anyagnak minősülő szereket, több mint száz tablettát, mintegy 260 gramm növényi törmeléket, valamint kisebb mennyiségű port foglaltak le.
Mátraverebélyben egy buszmegállóban ellenőriztek egy 62 éves férfit, akinek 31,5 grammnyi, fehér színű, amfetaminnak minősülő anyagot találtak a nadrágzsebében. Őt és a salgótarjáni férfit őrizetbe vették.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.