Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Április 22. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Kábítószer-kereskedők őrizetben

Kábítószer-kereskedők őrizetben

Két férfit fogtak el a Nógrád megyei rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály nyomozói a minap a 21-es számú főúton ellenőrizték a 31 éves budapesti F. Gábort. Az ellenőrzés során a férfi gépjárművéből, övtáskájából és ruházatából növényi törmelék, fehér por és gyantaszerű anyag került elő. A végrehajtott kábítószer-gyorsteszt a lefoglalt és vizsgált anyagokra pozitív jelzést adott. Az ellenőrzés alkalmával és a férfi budapesti lakásában megtartott házkutatáson összesen több mint egy kilogramm marihuánát, hasisgyantát, továbbá amphetamin tartalmú fehér port foglaltak le a nyomozók.

A nyomozás adatai alapján megállapítást nyert továbbá, hogy F. F. Gábor 2015. február és április közötti időszakban több alkalommal adott el különböző kábítószereket a 32 éves mátraterenyei G. Zoltánnak, aki azt továbbértékesítette. A rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásukra.

Az ügyben a nyomozást - szakértők bevonásával - a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)