Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Augusztus 27. 12:53, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki őket - videó

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki őket - videó

A megalapozott gyanú szerint Pásztó belterületén, egy gépkocsiból adta el a kábítószert a két férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 38 éves B. Elemér és a 38 éves V. Roland ellen, továbbá kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt a 24 éves F. Gábor ellen.

A pásztói rendőrök 2020. július 30-án 20 óra körül a város belterületén ellenőrizték a 24 éves férfit, akinek ruházata átvizsgálásakor két darab alumínium fóliába csomagolt, kábítószergyanús, kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy F. Gábor az ellenőrzését megelőzően Pásztó belterületén – előzetes megbeszélés alapján – a V. Roland által vezetett gépkocsihoz ment, majd a gépkocsiban tartózkodó B. Elemértől megvásárolta a tőle később lefoglalt kristályos anyagot. A Pásztói Rendőrkapitányág munkatársai a két férfit 2020. augusztus 26-án elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.