Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. November 09. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Kábítószer birtoklásáért vettek őrizetbe egy férfit Somoskőújfaluban

Kábítószer birtoklásáért vettek őrizetbe egy férfit Somoskőújfaluban

A rendőrök egy 36 éves férfi lakásának műhelyében találták meg a kábítószert, ellene - őrizetbe vétele mellett - büntetőeljárás indult.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Roland 36 éves somoskőujfalui lakos ellen.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a nyomozóhatóság munkatársai a rendelkezésre álló adatok alapján 2013. november 6-án házkutatást tartottak Sz. Roland lakásán és az ahhoz tartozó helységekben. A nyomozók a ház műhelyében 30,8 gramm - az előzetes szakvélemény alapján metamfetamin tartalmú kábítószert - úgynevezett kristályt, valamint a kábítószer értékesítéséhez felhasználható önzáró műanyag tasakokat és egyéb eszközöket találtak, és foglaltak le.
A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Rolandot a hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az eljárás szakértők bevonásával folyamatban van.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,