Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Március 04. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Kábítószer birtoklása miatt felelnek

Kábítószer birtoklása miatt felelnek

A Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el azt a két férfit Nógrád megyében, akik ellen folytatott nyomozást a Pásztói Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a napokban.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást S. Kálmán 27 éves pásztói lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 9-én 21 óra 30 perckor a Készenléti Rendőrség munkatársai a gyanúsítottat Pásztó belterületén ellenőrizték, majd a ruházat átvizsgálás során nadrágjának zsebéből egy nylon tasakban tartott kábítószernek látszó növényi anyagmaradvány került elő. Az intézkedő rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, a növényi anyagmaradványt lefoglalták. A nyomozás során kirendelt szakértői vizsgálat alapján a lefoglalt növényi anyagmaradvány kábítószernek minősül. S. Kálmán ellen folyamatban lévő büntetőeljárást a hatóság a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.
***
A Készenléti Rendőrség munkatársai Jobbágyi belterületén 2013. november 23-án 22 óra 15 perckor egy személygépkocsit és annak utasait ellenőrizték. A járműben utazó R. Arnold Róbert 25 éves jobbágyi lakost a rendőrkapitányságra előállították, akinek a ruházatából három műanyag, önzáró tasakban elhelyezett fehér színű por került elő. A
nyomozás adatai szerint megállapítást nyert, hogy a férfi kábítószernek minősülő marihuánát, illetve hasist szerzett meg és azt magánál tartotta és elfogyasztotta. A nyomozók R. Arnold Róbert 25 éves jobbágyi férfit kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az eljárást a pásztói rendőrök befejezték, az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal az
illetékes ügyészségnek megküldték.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 18:18, vasárnap | Helyi

Ökölvívó Eb - Bernáth Attila ezüstérmes.

Az 51 kilogrammban szereplő Bernáth Attila ezüstérmet nyert vasárnap a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság zárónapján, miután a fináléban veszített.

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.