Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi
Forrás: police

Kábítószer a gépkocsi utasterében

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 20 éves bujáki férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2019. augusztus 10-én 15 óra 52 perckor Mihálygerge belterületén, a Rákóczi úton ellenőrizték a személygépjárművel közlekedő gyanúsítottat és annak három utasát. A rendőrök a gépjármű ellenőrzése során, annak utasterében kábítószergyanús, bruttó 5,3 gramm fehér színű kristályos anyagot és 3,75 gramm zöldes színű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A fehér poron elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott.

A rendőrök a 20 éves férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 13:07, kedd | Helyi

Ideiglenes forgalomkorlátozás Pásztón

Az október 23-ai rendezvény miatt Pásztón útlezárásra kell számítani.

2019. Október 22. 12:52, kedd | Helyi

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.