Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi
Forrás: police

Kábítószer a gépkocsi utasterében

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 20 éves bujáki férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2019. augusztus 10-én 15 óra 52 perckor Mihálygerge belterületén, a Rákóczi úton ellenőrizték a személygépjárművel közlekedő gyanúsítottat és annak három utasát. A rendőrök a gépjármű ellenőrzése során, annak utasterében kábítószergyanús, bruttó 5,3 gramm fehér színű kristályos anyagot és 3,75 gramm zöldes színű növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A fehér poron elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott.

A rendőrök a 20 éves férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.

2019. Augusztus 06. 10:32, kedd | Helyi

Balesetek Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.