Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Január 04. 14:18, hétfő | Sport

Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl

Juhász Csaba: Jó kis versenyen vagyunk túl

Interjú juhász Csaba autóversenyzővel a Szilveszter Rally után. December 27-én egy teszttel készültél a kétnapos Szilveszter Rallyra.

Végig ködben és nedves úton tudtál tesztelni. Miként értékeled a tesztet?
- Elég későn értünk oda a tesztre, ezért ránk sötétedett és a köd is leereszkedett. Az autó tapadása nulla volt, így csak arra volt jó a teszt, hogy megszokjuk a látási viszonyokat és beállítsuk az üléseket és az öveket.

Hétfőn egy "Hungaroringi" gyors majd egy célceremónia várt rátok, ahol egy gyors interjút adhattatok.
Hogy találtatok el a célig abban a ködben?
- Na erre volt jó a teszt. Megtanultunk vakon versenyezni. Jó volt a navigátor, ezért tényleg jól letaláltunk a pályán. Nemcsak köd volt, hanem sötét is. A teszten nyert tapasztalatok alapján átállítottuk a lámpákat, ez is segített, de navigátor nélkül nem ment volna ilyen jól.

Kedden már hat gyorson lehetett bizonyítani, hogy jó versenyzők vagytok. Mennyire sikerült úton tartani a Clio-t?
- Az autó vezethetőségével nem volt gond, állítottunk a futómű beállításokon, ezért nagyon jól kezelhető volt a Clio.
Sajnos másnap kitisztult az idő és a hiányzó motor erőt nem tudtuk pótolni más erényekkel. Az első napi 2. helyről vissza csúsztunk a 4. helyre. Az egyenesekben lassú volt az autó, de ez van, ezt már a Mikulás Rallyn is tapasztaltuk.

Összességében, milyen volt számodra a Szilveszter Rally?
- Szerintem egy nagyon jó kis versenyen vagyunk túl, még akkor is , ha az eredmény nem ezt mutatja. Megbeszéltük a csapattal, hogy a jövőben csak a legerősebb motorral szerelt Clioval szeretnénk rajthoz állni, mert csak az lehet versenyképes. Sokat fejlődtem a verseny alatt, folyamatosan gyorsultunk. Ezek a megtett verseny kilométerek majd a 2016-os bajnokságban fognak megtérülni.

Legközelebb hol láthatunk versenyezni?
- Szeretnénk elindulni a Winter Rallyn és a Dobsina-i futamon. Ez szervezés alatt áll.

Köszönjük Partnereink segítségét!
Az Infovárosok hírportál hálózat, Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft., H.B.c.e., Komplex-D Kft, Unilub Kft, Vozik Balázs egyéni vállalkozó, Phobex Kft., Alföld Europa Kft, Öko Transz Kft, Bója Teherfuvarozás, Gobaldaru.hu, Naturgoldfarms, Eastjob, Olvisz 98 kft, Diák meló, Dr. Lan Kft., Glasstone Kft., Szamsped Kft., Lanexpert Kft., Magyar Ipar Kft., Termix Bt., S7 Gázfutár, Akku-System.hu, Dexter Transz Kft., H-Euro Konzult Bau Kft., D.D.Z. Med Kft., Kóródi Tamás E.V., Interagrowashker Kft., Vivifier.hu, Hernád-Fólia Kft., Mihidra Kft., Vargartrade Ferr Kft., Black-Point Kft, Bionly Kft., Dr.Mohácsi Ildikó, Natur-GoldFarms Kft, Tiszaújváros Transz, Baromfi Trans 2008 Kft, Assit-Trend, Viveszt-Med Bt., ML-Log Kft., Baromfiudvar 2002 Kft., Product-Price Kft., Zsomár-Ker Kft., R-Pex 2000 Kft., Kartel 97 Bt., www.bblogistic.eu, AutóM3, Total Wagon Management Kft., Hard Trans Kft., Márkó ABC, Fest-Group Kft., TT SPED Kft., Munkaközvetítés Nagy Ferenc E.V. www.phobextools.com, P.O.P. Kft., Magyar Mélyépítő Kft, borsodberauto.hu, Palker Papír Kft, Alfa Szerszámcentrum Kft‎., Görög-Fejes Bau Kft. Mónus István EV., Bodnár Béla EV.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.