Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 15. 09:19, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Jubileumi traktormajális Bokoron

Jubileumi traktormajális Bokoron

Rekordszámú, nyolcvan traktort neveztek be a bokori veterántraktor ünnepre, az Axiál Veterán Traktormajálisra, amelyet szombaton rendeznek meg immár tizedik alkalommal.

Dömsödi Gábor, a Nógrád megyei falu polgármestere elmondta: a szervezők felkészültek a nagy érdeklődésre, a kis nógrádi falut - idén először - egyirányúsítják és egyetlen nagy körforgalommá alakítják.
A rendezvényt eddig a lassú parkolás miatt érte jogos kritika, ezzel a megoldással, és egy új út kialakításával most remélhetően segítenek ezen - tette hozzá.
A korábbi években a büfénél is sokat kellett várni, ezért az idén már a tavalyi kapacitás négyszeresével készülnek a szervezők.
Bár a traktormajálist a veterán gépek miatt látogatta meg tavaly közel ötezer néző, a színpadon is valami nagyot akartak produkálni a bokoriak - hangoztatta Dömsödi Gábor.
Hozzátette: megígértették az "agrárpop" hazai megteremtőjével, az In Diretta együttessel, hogy elmennek a traktormajálisra, ha nem jutnak be az RTL Csillag születik című élő showjába. A fiúk bejutottak, de a verseny vége felé búcsúztak, így fellépnek Bokoron szombaton.

Címkék: traktormajális

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:40, csütörtök | Helyi

Vége a drogbiznisznek!!!

Egy 40 éves nő anyagi haszonszerzés céljából árusított új pszichoaktív anyagot, a salgótarjáni rendőrök azonban pontot tettek az ügy végére, és őrizetbe vették.

2024. Április 18. 08:21, csütörtök | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Hideg reggel, hűvös, szeles délután.

Keleten, délkeleten indulhat esősen a reggel. Napközben a napos, gomolyfelhős idő mellett elszórtan fordulhatnak elő záporok,

2024. Április 18. 04:24, csütörtök | Helyi

Máris egymást ölik a sportszergyártók, holott csak most gyújtották meg az olimpiai lángot

Egymásra licitálnak a sportszergyártók, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a párizsi olimpia reklámozási lehetőségeiből. A Nike például hirdetési szőnyegbombázást tervez.