Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 11. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Járókelők zavarták meg a tolvajt

Járókelők zavarták meg a tolvajt

A 29 éves férfit a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárás B. József 29 éves salgótarjáni lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett az állampolgári bejelentés, miszerint Salgótarjánban az egyik lakó pihenő övezet területén egy férfit tetten értek lopáson, aki a helyszínről elmenekült, de a bűncselekményhez használt talicskát és az arra összekészített értékeket hátrahagyta. A rendőrök a helyszíni forrónyomos intézkedések adatai és a frissen esett hóban rögzített nyomok alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. József gyanúsítható megalapozottan, aki egy salgótarjáni ingatlan területére a kerítésen átmászva bement, majd az onnan eltulajdonított talicskába készített össze különféle fém tárgyat és egy műanyag hordót, melyet lakására akart szállítani. Cselekménye közben a járókelők megzavarták, ezért azt befejezni nem tudta.

A 29 éves férfit a rendőrök lakásán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonítani kívánt értékeket lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.