Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2014. Február 17. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Ittas vezetők állnak bíróság elé

Ittas vezetők állnak bíróság elé

A Pásztói Rendőrkapitányság a két lezárt ügy iratait bíróság elé állítás javaslatával küldte meg az illetékes ügyészségnek.

A nyomozás adatai szerint a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 28-án 18 óra 30 perckor Vanyarc belterületén közlekedett egy 54 éves erdőtarcsai férfi személygépkocsijával, amikor a rendőrök megállították és igazoltatták. A rendőri intézkedés során, a helyszínen alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredménnyel zárult, amelyet a későbbi szakértői vizsgálat is alátámasztott. A Pásztói Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást bíróság elé állítás javaslatával továbbították az ügyészségnek.
***
Bíróság elé állítás javaslatával zárult a napokban az a büntetőügy is, amelyet a Pásztói Rendőrkapitányság folytatott le egy 31 éves szurdokpüspöki férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az ügy iratait a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldték. A nyomozás adatai szerint a férfit a járőrök Pásztó központjában állították meg és igazoltatták 2014. január 3-án, amikor a pozitív eredménnyel zárult alkoholszondás vizsgálatot követően a férfi a helyszínen elismerte a pár pohár bor fogyasztását. A szakértői vizsgálat eredménye a személy ittas állapotát igazolta.

Képeslapküldés
InfoBlog

Címkék: ittas vezetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 22:22, szombat | Helyi

Szeles idő hozza vissza a napsütést.

Kezdetben többfelé számíthatunk erősen felhős időre, az Alföldön elszórtan záporok is kialakulhatnak.

2024. Május 11. 22:12, szombat | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2024. Május 11. 15:41, szombat | Helyi

Futsal MK - A DEAC és a Tolna a női döntős.

A címvédő DEAC 2-0-ra legyőzte a hazai pályán játszó TFSE-t, míg a Tolna-Mözs 4-1-re múlta felül a Salgótarjáni VSE-t szombaton a futsal Magyar Kupa női elődöntőjében a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

2024. Május 11. 08:00, szombat | Helyi

Hétvégén is jó idő lesz, csak néhol lehet zápor.

Eleinte napos idő várható, később gomolyfelhők képződnek, illetve délután észak-északnyugat felől a fátyolfelhőzet is megnövekszik.