Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Szeptember 21. 09:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Italbolt felgyújtásával fenyegetőzött - elfogták

Italbolt felgyújtásával fenyegetőzött - elfogták

Egy 55 éves mátramindszenti lakost állítottak elő a járőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság garázdaság és zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 55 éves mátramindszenti lakos ellen.

A férfi 2020. szeptember 20-án a délutáni órákban egy mátramindszenti italboltban - a számla kifizetésére felszólítást követően - a pulton átnyúlt és az alkalmazott csuklóját megszorította, trágár kifejezésekkel szidalmazta. A férfit a kereskedelmi egységben dolgozók többször felszólították, hogy távozzon, de kérésüknek nem tett eleget, őket bántalmazással, a helyiség felgyújtásával fenyegette meg, majd több poharat összetört.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen elfogták a helyi lakost, akit a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.