Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2020. Augusztus 10. 12:39, hétfő | PR

Irodavásárlás NHP-vel? Lehetséges!

Irodavásárlás NHP-vel? Lehetséges!

Ha bérlés helyett iroda vásárlásában gondolkodik, hírünk van: az In-Management hatalmas portfóliójából most mindössze 2,5%/év-es kamattal, illetve verhetetlen NHP hitelkonstrukcióval vásárolhatja meg álmai ingatlanját!

Egyre több cégtulajdonos dönt a vásárlás mellett, ami érthető, hiszen egy iroda megvétele – hasonlóan egy lakáshoz vagy földterülethez – kiváló, értékálló befektetés. Nem minden vállalkozás termeli ki azonban rövid idő alatt a teljes összeget, így magától értetődik, hogy amint az önerő megvan, Ön, mint tulajdonos elkezdi a piacon elérhető legjobb feltételeket keresni. A kifejezetten KKV-k számára tervezett MNB Növekedési Hitelprogram, vagyis a NHP hitelkonstrukció irodabérléshez Önt is meg fogja győzi!

Mikor érdemes irodát vásárolni?

Örök dilemma, hogy bérleti díjat vagy banki törlesztést érdemes évekig fizetni, ám a mai napig nincs univerzális válasz, ami minden helyzetre jó. Frissen induló vállalkozásnak, bármilyen okból nem 100%-ig stabil háttérrel rendelkező, esetleg igen lassan növekvő cégeknek nagy kockázatot jelenthet egy több milliós hitel. Azonban, ha dinamikusan fejlődik a cég, már rendelkezésre áll egy összeg, ami likviditási probléma nélkül önerőként felhasználható, és Ön többé nem bérlő, hanem tulajdonos kíván lenni, itt az ideje a legjobb hitellehetőség felkutatásának!

Mitől jó egy hitel?

A lehető legalacsonyabb kamat is az ismérvek között szerepel, azonban jóval több szempontot érdemes mérlegelni. A 2008-as világválság tanulságai óta sokak számára biztonságot jelent a forintalapú hitel, továbbá elengedhetetlen a fix kamatozás és kiszámítható törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt. Természetesen, ahány konstrukció, annyi önerőigény és futamidő, érdemes tehát alaposan körülnézni.

Mit ajánl az In-Management?

Az NHB kiemelkedik a választékból. Akár 20 évre is igényelhető, forintalapú, és maximum 2,5%/év-es kamata is igen kedvező. Sőt, ha már szerzett tapasztalatot a témában, Ön is tudja, hogy az elbírálati idő sem utolsó – kinek van kedve és ideje hónapokat várni arra, hogy kiderüljön, a cég megkapja-e a hitelt vagy sem –, hiszen mindössze 10 munkanap alatt megérkezik a válasz. Az NHB-nál ráadásul akár már ingatlan bérleti úton történő hasznosítására is igényelhető!

Helyezze magát kényelembe, nézze át az In-Management portfólióját, tegye meg a következő nagy lépést cége életében: válassza ki álmai irodáját Budapesten vagy vidéken, és vágjon bele az irodavásárlásba bátran!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.