Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. November 15. 13:15, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Iparkamarai nyitás az orosz piacok felé

Iparkamarai nyitás az orosz piacok felé

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával idén szeptemberben Magyar-Orosz Üzletember-találkozón vett részt a Nógrád megyei kamara küldöttsége Szentpéterváron.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az üzleti úton való részvételt nem tekinti lezárt folyamatnak, éppen ezért a program folytatásaként az MKIK Magyar-Orosz Tagozatával (MOT) együttműködve 2012. november 28-án, szerdán 11.00 órától konzultációt szervezünk az oroszországi export és piaci lehetőségekről. A rendezvény helyszíne a kamara salgótarjáni, Alkotmány úti székháza.

A konzultáció nem a hagyományos tájékoztató jellegű előadások mentén zajlik, hanem a hangsúly a kétoldalú megbeszéléseken és a konkrét vállalkozói igények feltérképezésén lesz. A konzultáció előadói: Tóth Imre, a magyar-orosz tagozat tiszteletbeli elnöke, dr. Rózsás Attila MOT alelnök, Füzesi Attila MOT alelnök és Leimeter Ilona, MOT titkár lesznek. Az orosz relációt tekintve a vállalkozások tevékenységének segítésére a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara külön tagozatot hozott létre. E szervezet tevékenységéről, szolgáltatásairól is szó lesz a programon.

A programra várják az orosz külkapcsolatokkal rendelkező vállalkozások képviselőit, illetve azokat, akik a térségben szeretnék bővíteni üzleti kapcsolatait. A részvétel valamennyi érdeklődő számára térítésmentes.

A felvétel a szentpétervári üzleti találkozón készült.

Címkék: orosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.