Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 27. 17:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Intézkedő rendőrökre támadtak

Intézkedő rendőrökre támadtak

Három férfit sikerült rövid időn belül elfogni a nógrádi rendőröknek, akik nem csupán egy nőt bántalmaztak korábban Somlyóbányán, hanem a velük szemben intézkedő rendőrökre is rátámadtak.

Három férfit sikerült rövid időn belül elfogni a nógrádi rendőröknek, akik nem csupán egy nőt bántalmaztak korábban, hanem a velük szemben intézkedő rendőrökre is rátámadtak. Az egyik férfi bőrszíjjal rontott a kollégáinkra, míg másikuk menekülni próbált – sikertelenül. A támadás ellenére mindhármukat sikerült elfogni és előállítani.
Bejelentés alapján -miszerint két férfi egy nőt bántalmazott az utcánSomlyóbányán -fogták el az elkövetőket a salgótarjáni rendőrök csütörtökön délután. A nyomozók gyors adatgyűjtést követően rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőket és meg is jelentek az egyik gyanúsított lakhelyén. A helyszínen tartózkodó két keresett személy igazoltatása során azonban mindkettőjük támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. Az intézkedő rendőrt egyikük vállon ütötte, ellökte, majd el is szaladt, azonban sikertelenül, hisz alig pár perc alatt kattant a bilincs a kezén. Elfogása közben a másik férfi is ellenszegülni próbált, s az időközben megjelenő harmadik férfival együttesen – aki a kezére még bőrszíjat is tekert – támadtak a rendőrökre. A három férfi agresszív fellépése ellenére sikerült az intézkedés során könnyebben sérült rendőröknek az időközben a helyszínre érkező rendőri erők segítségével mindhárom személyt előállítani.
A 21, 24 és 19 éves salgótarjáni férfiakat a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és hivatalos személy elleni erőszak bűntette megalapozott gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek
az illetékes nyomozó ügyészségen, akik a továbbiakban az eljárást folytatják.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit