Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2012. Február 10. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Ingyenes korizás a Robinson-szigeteknél

Ingyenes korizás a Robinson-szigeteknél

E hét végén péntektől vasárnapig bárki díjmentesen korcsolyázhat a Szécsény külterületén található Robinson-szigetek melletti Ipoly-holtágon.

Az egy kilométeres szakaszt a városi önkormányzat segítségével sikerült sportolásra alkalmassá tenni, a családbarát program szervezői 10 és 16 óra között várják a téli mozgások szerelmeseit. A hideg időjárásra való tekintettel a forró italok sem hiányozhatnak majd a – megfelelő vastagságú – jégpálya mellől. Az országhatár mellé kilátogatók az ott telelő hattyúcsaládról, valamint a vadkacsákról is gondoskodhatnak, az állatok ilyen zord időben minden falat ételért hálásak tudnak lenni.

Címkék: Robinson-szigetek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 10:45, vasárnap | Helyi

Megkezdődött a beiratkozás a mogyoródi Militarytáborba.

Megkezdődött a beiratkozás a katonai és rendészeti pályára irányító, egyhetes Militarytáborba, amelyet június 23-ától rendeznek Mogyoródon - közölték a szervezők.

2024. Március 03. 10:01, vasárnap | Helyi

SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES

27 ÉVE, 1997, MÁRCIUS 4-ÉN HUNYT EL SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES. Simándy József Kossuth-díjas magyar operaénekes, főiskolai tanár, érdemes és kiváló művész. Magyarország egyik leghíresebb tenoristája volt,

2024. Március 03. 09:43, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 09:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.