Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Március 23. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: 1001 reklámajándék

Image építés céges ajándékkal

Image építés céges ajándékkal

Előfordulhat, hogy cége nem úgy teljesít, ahogy azt várta volna, vagy nem sikerült a kívánt célcsoporthoz eljuttatnia a kínált szolgáltatást vagy a termék hírét. Rendkívül drágák lehetnek a hagyományos reklámozási módszerek, az online marketing folyamatos odafigyelést igényel.

Ha szeretne hatékony céges image-t építeni, akkor az emblémázott céges ajándék lehet a legjobb megoldás ennek érdekében. Rendkívül széles a paletta, amelyen mozoghat, a szezonális ajándékokon kívül az egész évben praktikus fajtáig sokféle ötlet közül van lehetősége választani. A szakemberek véleménye szerint a reklámajándék választása előtt mindenképpen a praktika, illetve a tényleges felhasználhatóságra fókuszáljanak. Azért lényeges, mivel a legtöbben tisztában vagyunk azzal, hogy a haszontalan tárgyak, ajándékok általában a fiókban, legrosszabb esetben a kukában landolhatnak.

Ha Ön nem szeretné, hogy a céges adataival, logójával ellátott darab is ilyen sorsra jusson, akkor megéri a minősége, valamint a hasznosságra fektetni a hangsúlyt. Az érdeklődők a tavaszi hónapokban általában a baseball sapka emblémázás mellett döntenek, hiszen ekkor indul a kirándulások időszaka, de a szabadtéri sportolás mellé is hasznosnak bizonyulhatnak ezek a kiegészítők. Nemcsak a vásárlókra, de a céges partnerekre is gondolni kell a megajándékozás során. Karácsony alkalmával szokott szóba kerülni az, hogy az üzleti kapcsolatok együttműködését miképpen köszönhetjük meg. Remek döntés lehet ebben az esetben a reklámajándék emblémázás, de mindenképp ügyeljünk arra, hogy kizárólag magas minőségű darabok közül válasszunk. Könnyedén beváltják a hozzájuk fűzött reményeket az emblémázott céges ajándékcsomagok, laptop táskák, utazótáskák, prémium kategóriás tollak.

Az emblémázott céges ajándék a kínált termékek mellé csomagolhatóak, üzletekben is szét lehet őket osztani. Lehet ez akár az alkalmazottak teljesítményösztönzésének egy eszköze is, de a feliratozott pólók egységesség tehetik a cég kollegáinak a megjelenését is, amely akár az összetartás és összetartozás jelképe is lehet.

Ma már az árak korrektek, nagy mennyiségű rendelés esetén további összegeket is spórolhatunk, így nem árthat megfontolni a lehetőséget. A választott darabok minősége sokat elárul arról, hogy milyen színvonalat várhatnak a cégtől az emberek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 21:00, vasárnap | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,