Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. December 02. 16:24, szombat | Helyi
Forrás: life/Házi természetgyógyász/Dr. Zátrok Zsolt

ÍGY KEZDŐDÖTT A GYÓGYSZER ÜZLET - A GYÓGYÍTÁS BUKÁSA - A nagy összeesküvés...

ÍGY KEZDŐDÖTT A GYÓGYSZER ÜZLET - A GYÓGYÍTÁS BUKÁSA - A nagy összeesküvés...

A NYUGATI GYÓGYÍTÁSBAN, ÉS GYÓGYSZERKÉSZÍTÉSBEN NAGY SZEREPET JÁTSZOTT ROCKEFELLER. A milliárdos Rockefeller, már abban az időben is uralta a vegyipari ágazatot. Az akkori milliárdos barátjával,

és üzlettársával Carnegievel, az emberek betegségeiben új lehetőséget láttak meg.

A GYÓGYÍTÁS BUKÁSA - A nagy összeesküvés

Azokban az időkben az orvostudomány még nem volt olyan fejlett, mint napjainkban.

Az emberek ki voltak téve mindenféle betegségnek, fertőzésnek, járványoknak, amelyeket baktériumok, és vírusok okoztak. A gyógyszerkészítés ekkor még csak kísérleti stádiumban volt. A kezdetleges pirulákhoz nem juthatott hozzá mindenki.

Milliárdos barátaink szétnéztek a világban és elég sok beteg embert, és halált láttak.

A rossz élmények kapcsán a két jó barát úgy döntött, hogy ezt tovább így nem szabad az emberiséggel folytatni, ezért Rockefeller, és Carnegie. Közös véleményen voltak, hogy az orvostudományt, és egyetemeket fogják támogatni a kísérletek előmenetele érdekében.

Előfordult, hogy némelyik egyetem nem fogadta el az ajánlatot, és ezek később bedőltek.

Rockefellerék terve sikeresnek bizonyult, mert azok az egyetemek, és kísérletet végző orvosi intézmények, akik elfogadták ajánlatukat, megalapozták a modern gyógyszergyártás tudományos alapokon nyugvó jövőjét.

A pirulák puszta előállítása is nagy hasznot hozott, de a gyártás, és az eladási ár között is óriási különbség volt.

Rockefellerék az összeget beszorozták a világon lévő betegek számával, és horribilis összeget kaptak, amely utána a gyakorlatba többszörös milliárdossá tette őket.

Voltak olyan egyetemek és kutató intézetek, amelyek a hagyományos gyógykezelésnél maradtak, kiestek az állami támogatásból, és csődbe mentek.Majd Rockefeller egy olyan monopolhelyzetet alakított ki, amelyben ő diktálta az intézmények felé az új koncepciót, amelyben a vegyi készítmények garmadája sorakozott fel.

Az 1910-es évek elejére az új gyógyszerek már ki voltak dolgozva, amelyek fontos, és alapvető szerepet játszanak a modern gyógyszergyártásban.

A nagy Rockefeller-Carnegie összeesküvés:

Szerintem alapjaiban változtatta meg az orvosképzést, a betegellátást és a gyógyulásod lehetőségeit is. Legfőbb hatása azonban, hogy az egészségügy üzletté, mégpedig hatalmas üzletté vált.

Napjainkban az orvosképzés világszerte nagyon hasonló elvek szerint történik. Ugyanazt kell tudnia egy amerikai, egy magyar vagy egy nigériai orvosnak. Ugyanazokat a tudományos elveket kell követni a világ keleti és nyugati végein.

Egységes protokollok határozzák meg, hogy egy adott betegséget hogyan kell kivizsgálni, milyen vizsgálatokat kell elvégezni. A kezelések ugyanígy egységesítettek világszerte. A betegségek okaként szinte kizárólag biokémiai eltéréseket jelölnek meg, ebből következően kémiai anyagokkal, azaz gyógyszerekkel próbálják kezelni őket.

A regisztrált betegek száma ennek ellenére nem csökken, hanem tartósan növekszik. Mintha a gyógyszerek nem gyógyítanának, hanem betegen tartanak.

De miért alakult ez ilyenné?

A folyamat amerikából indult, kötődik a gyógyszeripari bizniszhez és globálisan kiszorított minden más gyógyító módszert.

A NAGY ÖSSZEESKÜVÉS

John D.Rockefeller korának leggazdagabb embere volt, aki az olajipari monopóliumát akarta kiterjeszteni az egészségügyi ellátásra és a gyógyszer forgalmazásra is.

Pontosan tudta, hogyan szabadalmaztathat gyógyszereket és azt is, hogy nem lehetséges levédetni természetes hatóanyagokat.

Meg kellett tehát szüntetnie a versenyt, azaz el kellett lehetetleníteni az összes természetes gyógymódot, mint homeopátia, gyógynövény terápiák, manuálterápiák, elektroterápia, mágneses mező kezelés és minden más hasonlót is.

Már korábban barátságot kötöttek Andrew Carnegie acélipari mágnással. A fentiek érdekében egy nagyszabású tervet dolgoztak ki. Olyat, amely aztán örökre megváltoztatta az orvosi oktatás és ellátás irányát az Egyesült Államokban (no meg lassan az egész világon is). Rockefeller javaslatára Carnegie létrehozta a Carnegie Alapítványt.

PROTOKOLLOK MINDEN SZINTEN

A gyógyszerellátást monopolizálni igyekvő J.D.Rockefeller és a Carnegie “rátelepedett” Flexner dolgozatára. Rockefeller hatalmas összeget (állítólag mai értéken 100 millió dollárt) adományozott az alapítványnak, hogy megvalósítsák az ajánlásait.

Flexner kiváló “faltörő” kosnak bizonyult. Maga is a betegségek biokémiai eredetét hirdető elmélet elkötelezett híve volt és mindent elutasított, ami ettől eltért. Persze erősített az érvelését, hogy mind ő, mind pedig fia a Carnegie Alapítványtól kapott jövedelmet.

Rockefeller-Carnegie terv révén az orvosképzés rövidesen a flexneri alapokra került. Olyannyira sikeresen, hogy 1910-ben a kongresszus törvénybe is foglalta azokat. A Flexner-jelentés által javasolt normák átvételét és bevezetését elmulasztó iskolákat rövidesen bezáratták.

A holisztikus gyógyítást, a hagyományos manuálterápiákat, a gyógynövény-kivonatokat, botanikai hatóanyagokat, továbbá az elektroterápia minden formáját “betiltották”. Az e módszereket alkalmazó orvosok közül többeket börtönbe zárattak kuruzslás címén.

Az orvoslás története során sokféle természetgyógyászati iskola létezett. Keleten még ma is elfogadott a tradícionális kínai, tibeti, japán vagy éppen a hindu (ajurvéda) gyógyászat.

Rockefeller és Carnegie terve mindezt egyetlen úttal helyettesítette – a sajátjukkal. Mivel sikeresen elfoglalták az oktatási rendszert, így nem volt akadálya annak, hogy a gyógyítás egyetlen lehetséges módjaként a szabadalmaztatott gyógyszerkészítmények adását terjessze el.

Annak biztosítása érdekében, hogy az orvosi iskolák teljes mértékben ebbe az irányba mozduljanak el, a Carnegie Alapítvány támogatni kezdte az intézményeket.

KÉSŐBBI HATÁSOK

Az orvosképzés egységesítése csak az első fázis volt. A második fázisra csak évtizedekkel később, a huszadik század második felében került sor.

Az egységesítést kiterjesztették a betegségkezelési protokollokra is. A holisztikus, azaz adott betegre szabott kivizsgálási és gyógyítási szemléletet “nyugdíjazták. Az új módszer az egységes protokoll. Az azonos tünetcsoport kivizsgálása során minden betegnek ugyanazon vizsgálatokon kell átesni és protokoll szerinti kezelést kell kapnia.

MI A HATÁSA NAPJAINKBAN?

Ma a helyzet odáig romlott, hogy az orvosnak szinte nem engedélyezett a gondolkodás! Végre kell hajtania egy diagnosztikus, majd egy kezelési protokollt. Protokoll határozza meg, hogy egy adott betegség gyanúja esetén mely vizsgálatokat kell elvégeztetnie. Akkor is, ha tök egyértelmű a diagnózis. A protokollban további, választható, ajánlott vizsgálatok is szerepelhetnek, szükség esetére.

A sok vizsgálat nem(csak) a te érdekedben történik!

Az orvos jogilag “védeni akarja a hátát”, mondván elvégeztetett mindent, amit a protokollban számára előírtak. Csak nehogy bepereld mulasztásért. Minél bizonytalanabb, annál több vizsgálattal bástyázza körbe magát.

A vizsgálatokért pénzt kap az intézmény. Akkor is, ha egyébként a vizsgálat indokolatlan volt, az eredménye negatív és a röntgen/ultrahang/CT helyett elég lett volna egy egyszerű hallgatózás.

AZ EGÉSZSÉG NAGY ÜZLET

A Flexner által kezdeményezett, de a Rockefeller-i pénzügyi bábáskodás mellett létrehozott egységes orvosképzés és protokoll-szemlélet tette az egészségügyet a világ egyik legnagyobb üzletévé.

A kötelező vizsgálatok szaporodása, a diagnózisra előírt kezelések, gyógyszer-kombinációk egyre növelik a kiadásokat. Sem a kormányok, sem az egyes emberek nem képesek a robbanásszerűen növekvő költségeket követni.

Már nem veled és a gyógyításoddal foglalkoznak, hanem protokollokat követnek. Az egészségipar érdeke, hogy egyre több és drágább vizsgálatot, beavatkozást végezzenek el rajtad. Hogy minél több gyógyszert szedj és lehetőleg a leghosszabb ideig.

Pedig léteznek olyan módszerek, amikkel a betegségek nagy része megelőzhető vagy helyrehozható. Neked érdeked lenne, hogy tudj ezekről és alkalmazd.

Az egészségipar szereplői számára viszont nem jó üzlet, ha meggyógyulsz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.