Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Június 29. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Ifjúságvédelmi fórum Nógrád megyében

Ifjúságvédelmi fórum Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya rendezett a napokban egyeztető megbeszélést a gyermek- és ifjúságvédelmi jelzőrendszer tagjaival.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében a napokban tartották meg a rendőrség, a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatok közötti együttműködés értékelését. A program célja az eltelt időszakban végrehajtott ifjúságvédelmi tevékenység elemzése, értékelése - és ez által a hatékonyság növelése - a „jelzőrendszer” tagjaival való együttműködés fejlesztése, valamint további feladatok meghatározása volt. Medve Judit r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Alosztály vezetője köszöntötte a résztvevőket, és felkérte a megjelenteket a jövőben végzett munka minél eredményesebbé tétele érdekében a közvetlen, gyakorlati problémákat felvető megbeszélésre. A meghívott előadók a jelzőrendszer működéséről, az iskolai erőszak kezelésével kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokról, továbbá a 2014. évben végzett család-, gyermek-, és ifjúságvédelmi tevékenységükről számoltak be. A szakmai fórum végén a résztvevők javaslatokat tettek a jelzőrendszer tagjai közötti együttműködés hatékonyságának növelésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 05:34, péntek | Helyi

A felhőetetés okozta a dubaji heves esőzést?

Terjed a neten egy furcsa elmélet: tényleg a „felhőetetés” okozta a dubaji heves esőzést? Az Interneten már emberi beavatkozásnak tulajdonítják a dubaji esőzést, de a szakemberek árnyalták a képet.

2024. Április 19. 05:29, péntek | Helyi

Hszi Csin-ping májusi látogatása

Megbéníthatja a budapesti közlekedést Hszi Csin-ping májusi látogatása.

2024. Április 19. 04:58, péntek | Helyi

Rendkívüli sajtótájékoztató Salgótarjánban 2024. 04. 18.

Salgótarján - Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)