Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Március 02. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Idős férfi pénzét vitték el a tolvajok

Idős férfi pénzét vitték el a tolvajok

Egy férfi kérte a rendőrök segítségét a napokban, mert lakásából ellopták a pénzét.

A beszerzett adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy a bácsi nőtincsi otthonánál ismeretlen személyek jelentek meg, azzal az ürüggyel, hogy villanyórát jöttek leolvasni. Az óra leolvasása közben azonban a sértett figyelmét elterelték, majd a lakásból eltulajdonították mintegy 1.200.000 Ft készpénzét.
Kérjük, hogy személy- és vagyonbiztonságuk érdekében mindig elővigyázatosan járjanak el, ha idegen személy kér lakásukba bebocsátást bármilyen indokkal, akár gáz-, villanyóra leolvasóként, vagy hatósági személy, házaló árusként, vagy egyéb céllal, akár segítő szándékot színlelve! A lakásba ilyen módon bejutó elkövetők
könnyen szabadítják meg az időskorút az értékeitől!
Lakásukon soha ne tartsanak sok készpénzt, az sokkal biztonságosabb helyen van egy pénzintézetben! Ékszereiket tartsák zárható szekrényben, ne hagyják jól látható helyen!
Lakásuk bejárati ajtajára szereltessenek biztonsági láncot, kiegészítő zárat és ezeket használják is!
Ha csak néhány percre hagyják el lakásukat akkor is használják a zárakat, de még otthon tartózkodásuk esetén is zárkózzanak be!

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe