Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 11. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Idén is támogatná a cégeket a tarjáni önkormányzat

Idén is támogatná a cégeket a tarjáni önkormányzat

Ötvenmillió forintot különített el idén is „foglalkoztatási és munkahelyteremtő pályázatok támogatására Salgótarján önkormányzata.

A helyben működő vállalkozások anyagi támogatására tavaly írt ki először pályázatot a város, de az akkori szigorúbb feltételek mellett csak tizenötmillió forintot sikerült kihelyezni. Ebből okulva, az idei pályázati feltételeket könnyítették. Szemben a tavalyi kiírással, idén húsz helyett elég tíz új munkahely létrehozása is, bár a legalább 100 millió Ft-ot elérő salgótarjáni beruházás megvalósítása továbbra is feltétele a támogatásnak. Az önkormányzati segítség a termelő kapacitás növelését célzó ingatlanberuházásra, eszközbeszerzésre, technológiafejlesztésre és munkahelyteremtésre is fordítható. A jelenleg tíz-húsz főt foglalkoztató vállalakozások maximum ötmillió forintra, a negyvenegy főtől nagyobb létszámot foglalkoztatók maximum 13 millió forintra pályázhatnak.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: támogat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák