Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Június 02. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: police

Ideiglenes forgalomkorlátozás verseny miatt Salgótarjánban

Ideiglenes forgalomkorlátozás verseny miatt Salgótarjánban

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság felkérésére a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság rendezi meg 2017. június 7-9 között a VII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt Hollókő- Balassagyarmat- Salgótarján településeken.

A verseny célja a rendőri állomány szakmai ismereteinek bővítése, vezetéstechnikai tudásának javítása, motiválása és a lakosság közlekedésbiztonsági ismereteinek bővítése a rendőri munka bemutatásával.
Az országos versenyen a 19 megyei döntőben és a fővárosban legjobb teljesítményt elérő gépkocsizó-, motoros-, és karos-forgalomirányító rendőrök vesznek részt. A verseny gyakorlati napját 2017. június 8-án csütörtökön tartják Salgótarjánban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ezen a napon 08.30 -09.00 között kerül sor rendőrségi szolgálati gépkocsikkal és motorokkal való felvonulásra Salgótarján Főteréhez a gyakorlati verseny helyszínére, majd 10.00 órától 12.20 percig a motoros és az autós versenyzők mérik össze tudásukat a Salgótarján Rákóczi úton a Pécskő út kereszteződésétől az Arany János út kereszteződéséig.

A verseny ideje alatt a József Attila Művelődési Központ előtti területen az érdeklődők:
- Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya - BikeSafe program
- Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság bemutatója
- Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság bemutatója
- Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTA-fegyverzeti bemutató
- Hagyományőrző Rendőrszázad kiállítása régi szolgálati gépjárművekkel
- Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének bemutatója

A József Attila Művelődési Központban eközben Véradás is zajlik és a Rendőrmúzeum Vándorkiállítását tekinthetik meg az érdeklődők! Ezt követően pedig a Salgótarján Rákóczi út és Pécskő út kereszteződésében 13:50-től 16:10-ig a karos forgalomirányítók versenye zajlik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák