Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Szeptember 04. 06:55, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt

Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt

Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén.

Az MTI helyszíni tudósítója azt jelentette, hogy a környéket a rendőrség lezárta. A helyszínen hatalmas a rendőri jelenlét. A huligánok számos rendőrautót megrongáltak. Több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. A huligánok a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel tettek kárt a rendőrautókban.

Az MTI értesülése szerint több személyt előállítottak a környéken, valamint a Liszt Ferenc téren. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Korábban több médium is arról írt, hogy a péntek esti magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre "hangoló" magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.

Az MTI úgy tudja, hogy nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. Médiaértesülés szerint a Városliget felöl a belváros felé tartó ultrák már a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is.

Az index.hu helyszíni forrásra hivatkozva megemlíti, hogy a rendőröket megtámadó "feketeruhás kopaszok" közül egyet biztosan elfogtak, míg többeket az Astoria környékén kaptak el.

A vs.hu arról írt, hogy a környéken több hangos durranás is hallatszott, egyelőre nem tudni, hogy ezeket mi okozta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben