Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 27. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Hozta a kötelező győzelmet az SBTC

Hozta a kötelező győzelmet az SBTC

Újabb kötelező győzelmet aratott az SBTC csapata a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban.

A bajnoki címre törekvő salgótarjáni gárda a második fordulóban a címvédő Berkenye együttesét fogadta, és verte 3-1 arányban. Négygólos győzelemmel feledtette az egy héttel korábbi döntetlent Balassagyarmat gárdája, az alaposan megerősített Ipoly-parti alakulat hazai környezetben Palotást verte 4-0-ra. Négy gólt rúgott ellenfelének Nagybátony együttese is, a bátonyiak Karancslapujtőt fogadták, és a vendégek itt sem találtak a kapuba. Volt még egy 4-0-s eredmény is, a Somoskőújfalu – Nőtincs összecsapáson már negyed óra elteltével kialakult ez az eredmény, ám ez az összecsapás ekkor félbe is szakadt, mert a vendég együttes játékosainak száma hét alá zuhant. A második forduló további eredményei: Héhalom – Pásztó 2–1, Karancskeszi – Cered 0–1, Érsekvadkert – Mátranovák 3–3, és Rimóc – Szécsény 1–2. A bajnoki tabellát a hatpontos SBC vezeti három négypontos gárda, Balassagyarmat, Szécsény, és Cered előtt.
Megkezdődött a hétvégén a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság is, a csapatok pályára léptek a keleti és a nyugati csoportban is. A keleti csoport nyitó fordulójának eredményei: Jobbágyi – Buják 5-1, Zagyvaróna – Karancsberény 3-5, Karancsalja- Etes 2-4, Kazár – Mátraverebély 1-2, Ságújfalu - Vizslás 1-1, és Lucfalva - Mátraterenye 2-2.
A nyugati csoport első játéknapjának eredményei: Romhány - Őrhalom 3-1, Nógrádsáp - Bercel 1-4, Nagyoroszi - Borsosberény 2-3, Bánk - Dejtár 2-1, és Szendehely - Rétság 1-1. A Nézsa - Patak találkozó 0-0-s állásnál a 17. percben félbeszakadt, mert a hazaiak levonultak a játéktérről. Az Ipolyszög-Szügy összecsapást pedig egy későbbi időpontra halasztották.
Forrás: radiofocus.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,