Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. December 26. 10:00, kedd | Sport
Forrás: MOTORSPORT HUNGARY

Horner: Vettem egy Porschét, aztán dobott a barátnőm...

Horner: Vettem egy Porschét, aztán dobott a barátnőm...

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner arról mesélt, hogy fiatalon nem volt túl felelősségteljes, emiatt szakított vele az akkori barátnője.

Christian Horner ma már egy rendkívül sikeres Forma-1-es csapatfőnök, hiszen az irányítása alatt a Red Bull Racing 7 egyéni és 6 konstruktőri címet gyűjtött eddig, és a 2024-es szezonnak is favoritként vágnak neki.

A brit szakember a versenyzői pályafutása befejezése után került először csapatvezetői székbe, akkor az Arden Formula 3000-es csapatát irányította, a pénzével viszont – saját bevallása szerint – nem bánt felelősségteljesen: „Akkoriban volt egy barátnőm, akinek az anyja azt mondta, hogy ’gondolnod kell arra, hogy egy olyan sráccal legyél, akinek rendes munkája van, aki képes lesz hitelt szerezni és házat venni’.”„Én meg az első fizetésemből vettem egy Porschét, semennyi felelősségtudatot nem mutattam ezen a ponton. Arra gondoltam, hogy ha minden rosszul is megy, akkor legalább megpróbáltam.” „60 ezer fontot szereztem egy üzletből, amikor abbahagytam a versenyzést, és az első dolgom ezután az volt, hogy vettem egy autót. Ekkor dobott a barátnőm, vagy az anyja mondta neki, hogy szakítson velem” – mesélte az Eff Won podcastben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.