Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2023. December 01. 13:48, péntek | Helyi
Forrás: Kőházy J. Zsolt/infonógrád

Holnap kel útra a Nógrád vármegyei felnőtt válogatott - Szurkoljunk a vármegyei válogatottnak, mert ez egy nagyszerű csapat

Holnap kel útra a Nógrád vármegyei felnőtt válogatott - Szurkoljunk a vármegyei válogatottnak, mert ez egy nagyszerű csapat

teli kiváló játékossal és profi stábbal. Az egész eseményről a legfrissebb híreket, fotókat, videókat itt lehet majd megtalálni.

A keret:

Edzői stáb: Szabó Gábor megbízott vezetőedző, Jeney Gyula szakmai tanácsadó, Babják Csaba kapusedző, Kis Ágnes masszőr, és Kőházi Zsolt technikai munkatárs
Kapusok:
Vida Máté (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Nádasi Olivér (Érsekvadkert SE), Kaszás Gergő (Építők KC).
Védők:
Sulcz Márió (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Ökrös Balázs (Építők KC), Török Ákos (Bánk-Dalnoki Akadémia), Pápai Dániel, Németh Dávid (mindketten Szendehely FC), Márkus Martin (Érsekvadkert SE).
Középpályások:
Gyetvai Noel, Jakab Zoltán (mindketten Építők KC), Gazdag Bálint (Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Kántor Barnabás (Szécsény VSE), Tóth Szabolcs, Lukáts Ákos András (mindketten Érsekvadkert SE).
Támadók:
Domán Richárd László, Budveszel Benett Ruben (mindketten Építők KC), Horváth Tamás, Pál Gergő (mindketten Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE), Szita Bence (Unicum FC Mohora).

Hajrá Nógrád Vármegye!

FRISS SPORTHÍREK egyetlen CSOPORTBAN / https://www.facebook.com/groups/infongrad.sporthirek

#InfoNógrád #HajráMagyarok #SPORThírek #SPORTesemények #SPORTvideók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:32, hétfő | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.