Városlista
2022. január 18, kedd - Piroska

Hírek

2021. Január 07. 16:59, csütörtök | PR

Hogyan találj szakembert pesti költöztetéshez?

Hogyan találj szakembert pesti költöztetéshez?

A költözés Pest belvárosában egy külön tudományág. Aki már a sokadik albérletét koptatja, vagy esetleg többször váltott lakást Pest területén, tudja, hogy nem mindegy, ki viszi a holmikat, mikor és hogyan.

Elsőre Pest is ugyanolyan, mint bármely más város, de sok költöztetés sikerült már félre, mert úgy is kezelték. Pest a legnagyobb magyar város, mind kiterjedésére, mind pedig lakosságára nézve. Az utcák közlekedési rendje főleg a belvárosban elég hektikus és folyamatosan változik. Egy ilyen nagyvárosi dzsungelben nem mindegy, hogy egy profi cég segítségét kéred, mint amilyen a Promove, vagy egy mellékállásban kisteherautóval költöztető feketézőt találsz magadnak.

Van három olyan ok, amiért sokkal jobban megéri a Promove-hoz hasonló nagyobb cégeket keresni.

Izomerő

A profi költöztető cégeknél olyan emberek dolgoznak, akik napi 8-10 órában anyagot mozgatnak. Ezek a szakemberek egyrészt elbírják a nehéz tárgyakat, másrészt pedig pontosan tudják, hol és hogyan fogják meg azokat, hogy épségben a rendeltetési helyére érjen minden.

A Promove ráadásul ezt még azzal fejeli meg, hogy volt sportolókat alkalmaz, akik olyan komoly fizikummal rendelkeznek, mint más költöztető cégnél sehol. Ez nem csak azt jelenti, hogy biztonságban viszik a holmidat, hanem azt is, hogy sokkal gyorsabban dolgoznak, mint egy átlag munkás. Ezáltal a költöztetés is jóval olcsóbban lefut, hiszen a legtöbb helyen órabér alapon megy a díjazás.

Gépjárműpark

A költözők legrosszabb rémálma, mikor a dugig pakolt teherautó a Hungária körúton a belső sávban lerobban. Ez nem fordulhat elő, ha olyan céggel végezteted a költöztetést, amelyik folyamatosan karban tartja a gépjárműparkját és gondoskodik róla, hogy a lehető maximális mértékig megelőzze az ilyen malőröket.

Helyismeret

GPS segítségével már bárhová el lehet találni, de a GPS sem tévedhetetlen és Pest területe óriási. A belvárosi utcák sok esetben egyirányúak, és előfordul az is, hogy ezt is változtatják átkeverve ezzel a behajtási rendet. Sok idő tud elfolyni azzal, ha keresgélni kell a címeket és rögtönözni az útvonalat.

A Promove-hoz hasonló profi cégek a pesti költöztetésre szakosodtak, napi szinten járják Pest utcáit, így megfelelő helyismerettel rendelkeznek, hogy az optimális útvonalon a lehető leggyorsabban végezzék a költöztetést. Ezzel pedig olcsóbbá teszik a költözést még akkor is, ha az alap óradíj esetleg valamivel magasabb.

Nem mindegy hát, hogy olyan céget választasz, ami gyorsan és biztonságban szállítja a holmidat, vagy az első ránézésre alacsony óradíjjal behúznak a csőbe és a végén jóval magasabb lesz a cech.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 06. 14:50, csütörtök | PR

Tetőtérbeépítésed van? Ne feledd a csúszásgátlót a lépcsőre!

Az állami támogatásokból sok tetőtérbeépítés történik mostanában. A tetőtérbe való feljutás néha problémás lehet, ezért fontos, hogy például kerüljön csúszásgátló a lépcsőre, amivel biztonságosabbá tehető a közlekedés

2021. December 16. 17:38, csütörtök | PR

Hogyan mérjük meg egy karkötő méretét?

Talán a karkötő lehet a legsokoldalúbb ékszer az összes közül.

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.