Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. December 16. 17:38, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan mérjük meg egy karkötő méretét?

Hogyan mérjük meg egy karkötő méretét?

Talán a karkötő lehet a legsokoldalúbb ékszer az összes közül.

Komoly csillogást tudhatsz magadénak egy gyémánt teniszkarkötővel, ultraklasszikussá válhatsz egyetlen arany karkötő birtoklásával, és tökéletesen felkészült lehetsz bármilyen alkalomra egy gyöngykarkötővel, vagy ha úgy tetszik, elűzheted a sötét energiákat egy erre alkalmas dizájnnal. Akár az ezüst karkötők hűvös megjelenésére, akár az arany melegségére vágysz, igazán tetszőlegesen hordhatod őket – még akkor is, ha az összes favoritod mutatós halmazát egyszerre viseled. Oké, de hogyan kell tényleg optimális méretet vásárolni? Erre keressük a választ, tarts velünk!

A karkötő méretének meghatározása

A karkötők jönnek-mennek, és velük együtt a különböző stílusok és méretek kapcsán is komoly slamasztikába kerülhetünk, főleg, ha egy igazán bőséges kollekcióval rendelkező platformon találjuk magunkat a női ékszerek tematikájában. Egyet le kell szögeznünk: komoly ékszergyűjteményt lehet felhalmozni már csupán a karkötők aspektusából is. Amikor karkötőt vásárolsz, nyilván meg akarsz győződni arról, hogy a méretezés biztosan megfelelő, ezáltal az illeszkedés a lehető legkényelmesebb. Nagyon egyszerű meghatározni a karkötő méretezését, és csak néhány pillanatig és egy rugalmas mérőszalagig tart, ami megvásárolható bármely kézműves üzletben, irodaszerboltban vagy akár egy szupermarketben is.

Hogyan csináld?

A rugalmas mérőszalaggal mérd meg a csuklódat a legszélesebb pontján ráhagyás nélkül, szorosan. Ezt megteheted egy szabócentivel is akár. Ha centi éppen nincs kéznél, a méréshez használj cérnaszálat vagy egy fonaldarabot. Tekerd a csuklód köré, majd az így kapott hosszméretet egyszerűen mérd le egy vonalzó segítségével. Ehhez a mértékhez attól függően, hogy mennyire lazán szeretnéd hordani az új szerzeményt, adj hozzá 1-2 centiméter közötti hosszt, átlagosan a számtani közepet, tehát 1,5 centit. Ekkora a számodra optimális karkötő ideálishoz közelítő mérete. Most itt az ideje, hogy megtaláld a tökéletes női karkötők szenzációs webshopját, ahol kedvedre csemegézhetsz a karkötők különböző mintákban és anyagokban készült széles választékából, amelyeket egytől-egyig szeretni fogsz. Ha pedig kíváncsi vagy a karkötő szó különböző nyelvek szerinti formájára, akkor ide kattintva ezt is megtalálhatod!

Címkék: ékszer, karkötő, méret

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat