Városlista
2022. május 23, hétfő - Dezső

Hírek

2021. December 16. 17:38, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan mérjük meg egy karkötő méretét?

Hogyan mérjük meg egy karkötő méretét?

Talán a karkötő lehet a legsokoldalúbb ékszer az összes közül.

Komoly csillogást tudhatsz magadénak egy gyémánt teniszkarkötővel, ultraklasszikussá válhatsz egyetlen arany karkötő birtoklásával, és tökéletesen felkészült lehetsz bármilyen alkalomra egy gyöngykarkötővel, vagy ha úgy tetszik, elűzheted a sötét energiákat egy erre alkalmas dizájnnal. Akár az ezüst karkötők hűvös megjelenésére, akár az arany melegségére vágysz, igazán tetszőlegesen hordhatod őket – még akkor is, ha az összes favoritod mutatós halmazát egyszerre viseled. Oké, de hogyan kell tényleg optimális méretet vásárolni? Erre keressük a választ, tarts velünk!

A karkötő méretének meghatározása

A karkötők jönnek-mennek, és velük együtt a különböző stílusok és méretek kapcsán is komoly slamasztikába kerülhetünk, főleg, ha egy igazán bőséges kollekcióval rendelkező platformon találjuk magunkat a női ékszerek tematikájában. Egyet le kell szögeznünk: komoly ékszergyűjteményt lehet felhalmozni már csupán a karkötők aspektusából is. Amikor karkötőt vásárolsz, nyilván meg akarsz győződni arról, hogy a méretezés biztosan megfelelő, ezáltal az illeszkedés a lehető legkényelmesebb. Nagyon egyszerű meghatározni a karkötő méretezését, és csak néhány pillanatig és egy rugalmas mérőszalagig tart, ami megvásárolható bármely kézműves üzletben, irodaszerboltban vagy akár egy szupermarketben is.

Hogyan csináld?

A rugalmas mérőszalaggal mérd meg a csuklódat a legszélesebb pontján ráhagyás nélkül, szorosan. Ezt megteheted egy szabócentivel is akár. Ha centi éppen nincs kéznél, a méréshez használj cérnaszálat vagy egy fonaldarabot. Tekerd a csuklód köré, majd az így kapott hosszméretet egyszerűen mérd le egy vonalzó segítségével. Ehhez a mértékhez attól függően, hogy mennyire lazán szeretnéd hordani az új szerzeményt, adj hozzá 1-2 centiméter közötti hosszt, átlagosan a számtani közepet, tehát 1,5 centit. Ekkora a számodra optimális karkötő ideálishoz közelítő mérete. Most itt az ideje, hogy megtaláld a tökéletes női karkötők szenzációs webshopját, ahol kedvedre csemegézhetsz a karkötők különböző mintákban és anyagokban készült széles választékából, amelyeket egytől-egyig szeretni fogsz. Ha pedig kíváncsi vagy a karkötő szó különböző nyelvek szerinti formájára, akkor ide kattintva ezt is megtalálhatod!

Címkék: ékszer, karkötő, méret

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.

2022. Április 06. 14:55, szerda | PR

Ösztöndíjprogramot indított a Jánosik Kft. és a DVTK

Első ízben, Katona Csenge Zoé, a DVTK Kosárlabda Akadémia fiatalja, az U16-os csapat tagja lett idén az 500.000 Ft értékű DVTK-Jánosik ösztöndíj díjazottja.

2022. Március 22. 10:09, kedd | PR

Álláshirdetésnél fontos a cég bemutatása

Milyen a jó álláshirdetés? Sokan felteszik ezt a kérdést és a válaszok is sokfélék lehetnek, vannak azonban olyan alappillérek, melyeket érdemes figyelembe vennie annak, akik releváns jelentkezőkre vár.