Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Május 01. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Hogyan előzhetjük meg a kerékpárlopást?

Hogyan előzhetjük meg a kerékpárlopást?

Ey férfi kérte a rendőrök segítségét a minap az esti órákban, mert ismeretlenek eltulajdonították tőle a nála kölcsönben lévő kerékpárt.

A rendőrök a helyszínre vonultak, majd megállapították, hogy a férfi Salgótarjánban egy presszó előtt hagyta a bordó színű kétkerekűt, azonban azt nem zárta le.
A rendőrség kéri, hogy az értékeik megőrzése érdekében a legszükségesebb óvintézkedéseket minden esetben tegyék meg! Lehetőség szerint ne hagyják közterületen, vagy lépcsőházban őrizetlenül kerékpárjaikat, illetve ha mégis, akkor zárják le azt lakattal! Több olyan kerékpárlakat kapható a kereskedelemben, melyek
megnehezítik, vagy lehetetlenné teszik annak eltulajdonítását. Fontos továbbá, hogy készítsenek kerékpárjaikról fényképet, valamint annak vázába vésett sorozatszámát mindig jegyezzék fel, hogy az eltulajdonított kerékpár könnyebben felkutatható és beazonosítható legyen!

Címkék: kerékpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 18:00, csütörtök | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.