Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Május 27. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Hivatásos vadász érte tetten a fatolvajokat

Hivatásos vadász érte tetten a fatolvajokat

Két ecsegi nőt, és két fiatal fiút ért tetten egy vadász, akik akácfát tulajdonítottak el Ecseg külterületén lévő erdőterületről.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Andrásné 53 éves, R. Gyuláné 32 éves, valamint egy 16 éves és egy 14 éves fiatal ecsegi lakos 2014. január 28-án 9 óra 20 perckor Ecseg külterületén egy magántulajdonban lévő erdőterületről engedély nélkül, kézifűrésszel vágtak ki akácfákat, amikor egy hivatásos vadász őket tetten érte. A Pásztói Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, az 53 éves és a 32 éves nő, valamint a két fiatal fiú ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, továbbá a 32 éves nő ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.