Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. November 16. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Hétfőn tüntetés lesz Salgótarjánban

Hétfőn tüntetés lesz Salgótarjánban

Hétfőn Salgótarjánban is lesz kormányellenes tüntetés. A szervezők november 17-én, hétfőn 18 órától a Fő térre várják mindazokat, akik elégedetlenek a kormány politikájával, intézkedéseivel.

Ezzel a tüntetéssel Salgótarján is csatlakozik „ A közfelháborodás napja" elnevezésű országos demonstrációhoz.
„ A közfelháborodás napja" elnevezési demonstráció szervezői, november 17-én Budapest mellett szinte az összes nagyvárosban szerveznek hasonló megmozdulásokat, így Salgótarjánban is. A demonstrációt a közösségi portálon szervezik, ahol az alábbi felhívás olvasható:
„Nem dőlünk be a kommunikációs trükknek!
Tiltakozzunk már nem csak az internetadó bevezetése ellen! Az internet adó bevezetésétől nem álltak el, csak éppen más néven, más időpontban vezetik be. A közeljövőben újabb módszerekkel sarcolnak meg bennünket! Pártsemleges találkozó mindazok számára, akik nem értenek egyet az új adónem bevezetésével, akiknek elege van abból, hogy sárba tiporják a jogainkat! Tanuljon meg mindenki olvasni a sorok között! Beszéljünk arról, hogy a kormány intézkedései mögött milyen valós tartalom húzódik meg a többség kárára! Mindenki hozza magával a telefonját, emeljük mi is egyszerre a magasba 2014. november 17-én késő délután, közben gondoljunk azokra, akik az ország különböző pontján ismét utcára vonulnak, értünk is! - áll az eseményt szervezők közösségi oldalán.

Forrás: nograd24.hu

Címkék: tüntetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.