Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Március 22. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Héhalmi kapus őrzi a hálót Szocsiban

Héhalmi kapus őrzi a hálót Szocsiban

Az U19 női labdarúgó válogatottal a téli olimpia városába, Szocsiba utazott a héhalmi Samu Anna, a nemzeti tizenegy egyik hálóőrzője. A korosztályos magyar női foci válogatott ezúttal egy 12 csapatos tornán vesz részt.

A Turtóczki Sándor szövetségi edző által irányított nemzeti tizenegy a két idei összetartás után a héten első nemzetközi megmérettetésére a téli olimpia városába, Szocsiba utazott, ahol egy 12 csapatos tornán vesz részt. Az U19-es válogatott a csoportmérkőzéseket egy regionális orosz csapat elleni mérkőzéssel zárják.
Mint azt a szakvezető elmondta, ezt a tornát a csapatépítés jegyében játsszák végig, hisz az 1996-os korosztály tagjai mellett ezúttal új tagok is kerettel utaztak.
Az U19 magyar válogatott kerete:
Kapusok: Samu Anna (Ferencvárosi TC), Mészár Krisztina (Győri ETO FC)
Védők: Nagypál Fatima (FTC), Madarassy Kitti (FTC), Gál Henrietta (Budapesti Honvéd), Zólyomi Rebeka (Femina FC), Szabó Viktória (FTC), Balázs Eszter (MTK Hungária FC)
Középpályások: Bokor Adrienn (FTC), Vicsek Nóra (MTK Hungária FC), Öreg Cintia (Győri ETO FC), Viczai Katalin (FTC), Görög Zsófia (FTC), Szabó Dorottya (FTC), Diószegi Fanni (FTC)
Csatárok: Kaján Zsanett (FTC), Nicole Partin (Kristianstad DFF), Rózsa Cecilia (Astra Hungary FC).

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Olvasósarok - a legfrissebb Szuperinfó

Címkék: Szocsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.