Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2017. Március 29. 05:00, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Házi őrizetből szökött meg a fenyegető zsaroló

Házi őrizetből szökött meg a fenyegető zsaroló

Fogolyszökés miatt állított bíróság elé egy 21 éves férfit a Fővárosi Főügyészség, aki gyorsított eljárásban végrehajtandó szabadságvesztést kapott. Ellene több bűncselekmény miatt is folyik eljárás.

A Fővárosi Főügyészség keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 21 éves férfi házi őrizetben volt, mivel ellene és társai ellen bűnszövetségben, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette és más bűncselekmény miatt eljárás folyik. A férfi először előzetes letartóztatásban volt, onnan került házi őrizetbe.

Hétfőn a férfi letépte lábáról a nyomkövetőt és a kijelölt ingatlanból ismeretlen helyre távozott, de a rendőrök fél órán belül elfogták.

A kerületi ügyészség a férfit az elkövetéstől számított 24 órán belül bíróság elé állította, a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság fogolyszökés miatt 8 hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte. A bíróság egyúttal elrendelte a férfival szemben egy korábbi ügyben kiszabott, 1 év 10 hónap tartamú felfüggesztett szabadságvesztés büntetés végrehajtását is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 26. 18:05, vasárnap | Kék hírek

Futárszolgálaton keresztül rendelt drogot egy magyar drogdíler

Futárszolgálaton keresztül rendelt drogot egy, a napokban elfogott magyar drogdíler. A rendőrségi akció során 20 ezer adag kábítószer piacra kerülését akadályozták meg - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

2022. Június 26. 10:25, vasárnap | Kék hírek

Több mint 160 határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében az éjszaka

A magyar rendőrök cseh és osztrák kollégáikkal, valamint a polgárőrökkel együttműködve több csoportban 163 határsértőt tartóztattak föl Csongrád-Csanád megyében, és elfogtak egy embercsempészt vasárnapra virradó éjszaka

2022. Június 25. 19:04, szombat | Kék hírek

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vettek őrizetbe két lőrinci férfit, akiknek a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.