Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Szeptember 08. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Hazai pályán kapott ki az SBTC

Hazai pályán kapott ki az SBTC

Emberhátrányban két gólos hátrányt egalizált az SBTC, az utolsó percben azonban mégis a vendégek örülhettek.

Labdarúgó NB III, Keleti Csoport, 4. forduló
SBTC-Puebla – FC Tiszaújváros 2-3 (0-1)
Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep 300 néző V.: Kulcsár K. (Kovács II. G., Baghy Cs.) SBTC: Kozma – Privigyei (Liszka 32.), Csornij, Üveges, Kerényi (Nagy K. 46.) – Maicon – Toricska, Banai, Popovics, Kiss K. (Olasz 56.) – Horváth R. Vezetőedző: Tamási Zoltán. Tiszaújváros: Tóth Cs. – Polényi, Lippai, Czégel, Molnár F. – Galambos – Bussy (Horváth T. 90.), Kerekes, Kovács B. (Halász 91.), Molnár L. – Tóth T. (Török 92.)
Gl: Olasz (66.), Csornij (87.) ill. Kovács B. (9., 89.), Tóth T. (57.)
Sárga lap: Privigyei (13.) ill. Molnár F. (42.), Galambos (80.), Kovács B. (82.), Horváth T. (93.)
8. perc: Üveges fedezte a labdát a vendég támadóval szemben, aztán 20 méterre a kaputól mindketten a földre kerültek. A játékvezető mindenki megdöbbenésére piros lapot adott védőnknek.
9. perc: A kiállításból eredő szabadrúgást Kovács Bence végezte el és szépen tekert a bal felső sarokba. (0-1)
57. perc: Tóth egy jó passzt követően lépett ki a védőink között és a tizenhatoson belülre érve, Kozma mellett a jobb alsóba gurított. (0-2)
66. perc: Popovics szabadrúgását Csornij centerezte balról a kapu elé, középen Olasz érkezett, aki közelről a hálóba lőtt. (1-2)
87. perc: Tíz emberrel is sikerült egyenlíteni! Ismét Popovics végzett el szabadrúgást a bal szélről, középen Csornij emelkedett és 9 méterről a kapu bal alsó sarkába fejelt. (2-2)
89. perc: Ez az igazi hidegzuhany… Kevéssel a gólunkat követően a második vendég gólhoz hasonlóan egy védők között érkező lapos indítás Kovács elé került, aki a kimozduló Kozma mellett 13 méterről a kapu közepébe lőtt. (2-3)
Tamási Zoltán: - Már a 8. percben kivégeztük magunkat. Egy-két játékosnak át kell gondolnia, hogy mit is szeretne a labdarúgástól. Ez így biztosan nem mehet tovább, a jövőben megfogjuk tenni a megfelelő lépéseket. Ettől függetlenül gratulálok a pályán maradt tíz embernek, hiszen nagy küzdelmek után sikerülhetett volna a fordítás is.
Molnár Zoltán (a Tiszaújváros kapusedzője): - Csapatként funkcionáltunk és elhittük, hogy győzhetünk. Egy küzdelmes mérkőzésen nagyon értékes három pontot szereztünk.

Címkék: SBTC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 18:00, csütörtök | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.