Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Október 09. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Hatalmas kábítószerfogás Csécse határában

Hatalmas kábítószerfogás Csécse határában

Több tízezer adag marihuána piacra kerülését akadályozta meg a rendőrség. A Nógrád megyei rendőrök jelentős mennyiségű kábítószert foglaltak le 2013. október 6-án Csécse község külterületén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. György 45 éves délegyházi és P. Ákos 39 éves budapesti lakosokat. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi egy bekerített mezőgazdasági területen kannabisz növényeket termesztett. A házkutatás során a rendőrök 469 tő kifejlett növényt foglaltak le, melynek nagy részét a területhez tartozó épületben szárították. A helyszínen az eseti botanikus szakértő megállapította, hogy azok THC-t tartalmazó marihuána növények, így kábítószernek minősülnek. A büntetőeljárás során további szakértői vizsgálatok szükségesek még.
Korábban már mindkét férfi ellen folyt büntetőeljárás a rendőrségen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény miatt. Az illetékes ügyészség indítványozza a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.